Miracn Emirim anladım teşekkür ederim cevaplarınız için süt alerjisi olduğu kesinleşirse iyi bir doktor bulup diyete devam ederim inşallah
Emirim Miracn hatirlayamiyorum netten bakarsaniz bulabilirsiniz bu gruptada yazmislarsi nisastalipekmezli muhallebi diye bazi yerlerde palize bazi yerlerde baska birsey diyorlar adina
Mervemehmet Miracn vermedi zaten meme reddi vardı zar zor emzirydum bıraktı artik sağlık olsun ya düzene girdi ya kusmasi mamayla büyüdü
Miracn Ntugba yok kesmedim doktor şimdilik süt ürünlerini kes dedi on gün sonra düzelme olmasa keserim sanırom
Emirim Miracn birde doktor süt ürününü kes detince sadece peynir yogurt sut degil icerisinde eser miktarda süt bulunan tum pekrtli urunleride kesmeniz gerekiyor ornegin bazi helvalar bisküviler cipsler.. hepsini
Miracn Emirim evet öyleymiş paketli ürünleri şuan hiç kullanmıyorum zaten ne kadar sürer acaba cok uzun sürer mi ?
Fkiklim Lamere benim kızım da da var meme reddi yaşadınız mı zor emziriyorum ben. ben rastgele gördüm bilmiyorum 😯
Lamere Fkiklim evet feryat figan ağlıyor emmek istemiyor Sizce alerjiden dolayı mi? Geçiyor mu bu durum?
Maryhoney Mukuslu kaka , saç dipleri kuru pil pul bunlar da mi belirti oluyor acaba günde 5 kere bez değiştiriyoruz 4u kaka evham yaptım şuan
Fkiklim Lamere ben bilmiyorum ben alerji oldugunu bile yeni farkettım hatta gecmıştı dün sarımsaklı brokolı salatası yedim gene kızardı cocuk sarımsakmı yapıyo diye düşünmeye basladım ben bizde olan durumu yazıyorum doktora sorcam ben kızarık yerlere sudocream sürmüştüm iyi gelmişti 🤔
Fkiklim Lamere ben uyurken emzirebiliyorum bu dönem ancak hele bugun dişi cıkıyo mahfolduk kafasını kasıyo dişi acıyo ellerini tutuyorum o dereceyiz😣