tatlibiranneo Sksjsjjsks biz geçen yıllarda geldik ereglideyiz çok seviyoruz burayı insanlari çok cana yakınlar iş yönünden çok güzel hiç gitmek istemiyorum buradan
usenmedimyaptimbirvelet Sksjsjjsks kız ben Konya’dayım. Konya’ya tayin olmadan önce nerde yaşıyordun? Konya güzel bir şehirdir ya bir çok şehire gittim Konya bir başka belkide memleketim diyedir ama büyük bir şehir ve trafiği çok değil gezilecek yerler var yemekler harika
emrsmrm Ben Konyalım müthiş bir şehirdir insanları da çok iyidir şuan evlendiğim için ama İstanbul’dayım
Sksjsjjsks emrsmrm doğrudur canım ama ben hala denk gelemedim sanırım 1 sene olacak 🥲 komşularım var ama nebileyım sıcak gelmiyor bazıları gelen de yanıma gelmiyor anlamadım işte yanlışa başıma evdeyim öyle bebemle 🥲
Sksjsjjsks tatlibiranneo ciddi mi maşallah 😂 bende hiç sevemedim ilgındayım ınsanları pek sıcak kanlı değil öyle arkadaşım bile yok değişik ınsallah severim ben de 🥲
emrsmrm Sksjsjjsks aaa ben de ılgınlıyım ailem de orada aslında insanları çok iyi sıcak kanlidir ama sen denk gelememissin heralde :)
Gul-42 Sksjsjjsks ılgın ılcesı oyle malesef 🫠tuhaflar ınsanları bızım kütük ılgın büyükoba ama sonra aksehıre baglanmış
emrsmrm Sksjsjjsks mahallen iyi değil demek ki ben eşimin işi sebebiyle İstanbul’dayım tatiller de geliyorum ilgina ailemin yanına
Sksjsjjsks ayse01900_ ay benim de öyle Bencede öyle ama ya bize denk gelmiyor ya da öyleler anlamadım gitti
Sksjsjjsks emrsmrm ayvatdedeyim balalar ve roman çok dkksjs artı bala ne hala bilmiyorum 😂 Bencede mahallem kötü jsjsjdj
emrsmrm Sksjsjjsks balaların kökenleri tatarlar onlara öyle bala demişler doğma büyüme ılgınlıyım ama balaları ben de anlamış değilim onlarında her insan gibi iyisi var kötüsü var
Sksjsjjsks emrsmrm bizde oradayız aslında bizimde tokiiye yakın loft inşaat var yeni yapılan oradayız biz
Sksjsjjsks usenmedimyaptimbirvelet Elazığ da tank ben ılgındayım merkeze uzak sürekli gidemiyoruz ılgın için konuştum aslında ben 🥰