emilia ilknurrrrrrrrr Belirli bir süre emzirilmemesi ve sonrasında ilk sütün sağılıp atılması gerekiyor diye hatırlıyorum ama eczacı net söyler
Sev16 ilknurrrrrrrrr benimde başıma gelmişti ben ella kullandım 8 saat emzirmedim iki saate bir sütümü sağıp döktüm
123aa Evet oluyor ama 1 tane vardi sanki emzirilebilen ertes72 miydi tam hatırlamıyorum eczaciya sorabilirsiniz
ilknurrrrrrrrr 123aa yani az önce yaşandı. Normalde geçen ay dün regl olmuştum. Umarım yaşanmaz böyle bi olay. Kesin etkisi olur dimi 🤯🤯🤯
123aa ilknurrrrrrrrr olur ama tabiki yüzde 98 ihtimal yaziyor heosinin prospektusunde yüzde 2 ihtimal her zaman var
ilknurrrrrrrrr 123aa ertes72 kullandım 5.30 da 8 saat sonra sütümü sağıp emzirecegim yazıyordu şimdi 1.30 da sütümü sağacağım bu arada mama takviseyesi yaptım inşallah bi sorun olmaz 🫤
Sev16 ilknurrrrrrrrr yani bebeğinizin emme saatine göre yapsaydınız keşke hem ilacı atmak için Hemde sütünüzün azalmaması için ilaçta biraz etkiledi gibi gelmişti bana az çıkmıştı sütüm
ilknurrrrrrrrr Sev16 inşallah olmaz öyle birşey çaylarım var zaten olmadı tekrardan başlarım içmeye 🙈