Diva busragggg bebeğimi emziriyorum uyumamak için telefonla uğraşıyorum uyku o kadar tatlı geliyor ki şuan 😬🥱
paralelevrendemutlu busragggg çünkü beşik sallıyorum😭😭 nedense uykusunu almış enerjik bir şekilde uyandı bu saatte
duyguloji3478 Çünkü kızım uyudu çünkü ben sabah uykusuz gezmeyi seven bir deliyim çünkü kızım uyumasa ayakta uyurdum ama güzel kızım uyuduğu için benim uykumu da çaldı sanırım kafayı yicem bu uyku kaçmalarıyla ahahshahsh
nanelisekerr_ duyguloji3478 aynı kaderi yaşıyoruz. Uyuduklarinda neden uyumuyoruz. Resmen uykum kaçıyor ve uyanınca uyku basıyor. Analık delilik 🥲🤣
busragggg duyguloji3478 hHahahahahahaha ne güzel uyumuşsa uyusanıza.. bir de benimki gibi uyumayanı var ..
minikveannesi0 duyguloji3478 Aynı şeyi yaşıyoruz şu an 😁 Bugünden beri sadece 3-4 saatlik uykuylayim bebeğim uyuyor 2 saattir ama ben uyumuyorum niye bilmiyorum canım uyumak istemiyor 😁
duyguloji3478 nanelisekerr_ başlı başına delilik hemde 😂😂 sanırım rahat edebildiğimiz vakitler kısıtlı olduğundan beynimiz bizimle oyun oynuyor ahahah
dilarademiry nanelisekerr_ aa tekim sanıyordum gün içinde zombi gibi dolanıp çocuğum gece uykusuna geçince enerji patlaması yaşayan ben. Bence gün içinde kendimize vakit ayırmadığımız için böyle zamanlar tatlı geliyor
duyguloji3478 busragggg işte uyusa dert uyumasa dert ahahaha uyusa uykuları kaçıyor uyumasa uykularım bastırıyor köpürmeye başlıyorum ahahaha çok zor anacım bu annelik 😂😂
Elfmom1234 Kızım yedi bucukta uyudu bende o uyuyunca uyudum saat 1de kalktım uykumu alınca rahatladım, mutfağı temizledim, banyoyu lavaboyu yıkadım, ortalığı topladım, çöpleri atıp duşumu alıp yatağa geldim uyurum şimdi😄sen neden uyanıksın
fisnereceli 3 gündür her gece ağlama krizi yaşıyoruz emdikten sonra. 41 günlük oğlum içimden geçiyor 😩
busragggg fisnereceli 40 ı çıkınca her şey düzelir diyorlardı evet belki direkt düzelmedi ama merak etmeyin ağlama krizleri çok yakında azalacak🥹
fisnereceli busragggg normalde gece emmesinden sonra hemen uykuya geçerdi ama 3 gündür emiyor gazını çıkarırken kıyamet kopuyor. Sürekli meme istiyor anlamadım doymuyor mu ama süt geliyor aslında. Gazdan mı onu da anlamıyorum. Çok emince bu defa kusuyor :(
duyguloji3478 minikveannesi0 kız niyesi mi var rahatça kafa dinlediğimiz anlar zaten kısıtlı bunu da uykuyla geçirmiyim boşa gitmesin diyoruz ahahahah
tgcnrr 6 buçuk aylıktan bildiriyorum anaları tahammül etsinler diye kandırmışlar. Yok 40 ı çıkınca yok 3 ay bitince yok 6 ay bitince diye diye. 6 buçuk aylığız şu an bu saatte ayaktayım işte 😂 ne zaman geçecek tam olarak? 1 yaşı bitsin öyle demeyin Allah rızası için bu döngü bitmez. Diş çıkarıyor anam ağladı kaç gündür oturup ağlayasım var 😩😀😀
ferideaybuke Bende uyanigim kızım göğsümde uyumayı tercih ediyor anlamadım neden 57 günlük bazen ağlama krizine giriyor anlamiyomki neden 😂😂🤦