Merhaba güzel anneler gece çocuklarınıza hangi dua, hangi ayetleri dinletiyorsunuz veya hangi süreleri dinlemeliyiz 2 buçuk yaşındaki oğlumun enerjisi çok düşük diğer aylara göre değil ramazan bayramından sonra hastalandı 10 gün içinde 2 defa hastaneye yattı
Taburcu olduktan sonra pek iyileşti diyemem kollarin elleri ayaklari ayak bilegi el bilegi damar yolllarindwn ignelelerden dolayi mosmor oldu
serum ayagini yakti 3 4 gun topalayarak yürüdü durgun halsiz mizmiz geceleri çığlık atarak ağlıyor ama gözleri kapalı şekilde uyurken
Ağlamasını durduramıyorum tm birsey yok dedikçe daha ağlıyor
Çok yaramaz bir çocuktu düz duvara tırmanmadigi kalmıştı sadece şimdi sadece arabalarıyla oynuyor benim peşimde geziniyor kucak istiyor ve sürekli hastalanıyor her ay bağışıklığı çok düşük
Hastahanedeyen akciğer enzimler yüksek çıktı 15 gün tedavi görmesine rağmen değerleri düşmedi böbregindee genişleme olduğunu söylediler için 6 haziranı bekliyoruz bağışıklığı içinde test yapilck 29 mayısta
Onun için çok endişeleniyorum korkuyorum
Bazen diyorum keşke çocuk yapmasaydım onu kaybetme korkusu var her gün allaha şükrediyorum ama zor günüm olunca Rabbım aklıma geliyor
Sürekli çocuğum hastalaniyor Rabbım zor kotu hastalıklı günler vererek kendini hatırlatıyor Rabbıme Hamd olsun
Bildiğiniz dua ayet sure varmi okuyabilecek etkili dualar