Dlnsbl Merhaba kızlar ben 7 ay oldu sezeryan doğum yaptım, kısa sürede nasıl zayıflayabilirim öyle çok yiyen biri de değilim
Feyzosumunannesi Dlnsbl Aralıklı oruç yaparak çok güzel kilo verebilirsiniz. Şeker hamur işleri ve paketli gıdaları hayatınızdan çıkarın akşam 7 den sabah 10 buçuk 11 e kadar bir şey yemeyi. Ara ogunlerinizi ihmal etmeyin çok güzel kilo verirsiniz.
runadrrf Dlnsbl ben de diyetteyim doğum yapalı 8 ay oldu 10 kg vermem lazımdı ekmek, pirinç, bulgur ve tatlı bunları yemiyorum youtube dan bebeğim uyuyunca leslie açıyorum sporla daha hızlı gidiyor 6 kg verdim inşallah sizde istediğiniz kiloya düşersiniz:)
zezey19 Dlnsbl 6 ay oldu sezeryan oldum 61 kg ile hamile kaldım 73 oldum doğuma kadar dogumdan sonra 67 ye düstüm 1 haftadır diyetteyim 67.8 den 66.5 3 düstüm devam ediyorum 🫶 haftada 1 gun kendime odul veriyorum abartmadan esim evde diye bir seyler yiyoruz 6 kilom var verecegim insallah 💖
Dlnsbl Feyzosumunannesi zaten genelde eşim 4-5 arası eve geliyor yemek yiyoruz ekmeksiz yiyorum sonrasında çok nadiren bşyler yersem o da bazen. Ertesi gün saat 10-11 arası kahvaltı ekmeksiz yine
Dilekmadak Feyzosumunannesi ay benim aç kalınca başım dönüyor çok fazla kilomda var napcam bilmiyorum
Dlnsbl runadrrf ya ben de 4 gün üst üste yaptım leslie tartıda aynı çıkınca sanki heves kalmadı bebek de hasta oldu onunla ilgileniyorum iki gündür yapmadım. Gün de bir defa mı yapıyorsunuz
runadrrf Dlnsbl evet bir defa ardından da bacak hareketleri falan yapıyorum bol su için kilo vermeye yardımcı
Dlnsbl zezey19 bende 71 ile hamile kaldım düşük tehlikem oldu 65 e kdr indim. Doğuma kdr 75 olmuştım. Sonra 71 tekrar. Şimdi 68.5 65 olsam yeter