1Dost Var mı böyle olan. Bıktım ya dün gece 1 de yattım dön dön sabah ezanı okundu. Aylardır bu durumdayım bu seferde gündüz duramıyorum asabi oluyorum. Tüm değerlerim normal kansızlık yok ayrıca vitamin alıyorum aşırı yorgunsam bile yatmam 2 yi buluyor
Minel-inannesi 1Dost kizim 19 ayini geciyo. Emiyo. Gece beslemesini 16ayini gecerken kestim ama o zamana kadar saat basi kalk, 2saatte bir kalk derken artik nur topu gibi bide uyku sorunum var. Gece kizimin uykulari duzeldi ama ben hala uyuyamiyorum🤷
2_prens_anneesi 1Dost Bendede durumlar aynı, çocuklar uyuyo ben gece kuşu gibi ayaktayım..Basım ağrıyor,Yorgunum,halsizim ama uyku sıfır 😔
benim-kalbim-o 1Dost Bende kaç aydır böyleyim gerçekten sıfır uyku gündüzde hiç birşey yapasım yok halsizim yorgunum sinirliyim ama uyku yok sabahlara kadar uyanığım 😞
1Dost Minel-inannesi çocuklardan mı diyorsun 🙄 ya ergenlikten gelen bi durumdu ama oğlum doğduktan sonra kolikti 2 sene ağladı hırcın bi çocuk o zaman onunda etkisi olabilir
1Dost benim-kalbim-o eskisi gibi iş yapasım yok temizlik yemek güç bela şükür sağlıklıyım ama elim kolum kalkmıyor
1Dost sek_kahve var tabiki psikolojik olarak berbat durumdayım. düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum sayı sayıyorum tekrar düşünürken buluyorum kendimi
tosbiksmoms 1Dost yalniz değilmişim. Uyuyamiyorum,uykum da var ama bir türlü dalamıyorum bu saat oldu hala ayaktayım.
Minel-inannesi 1Dost ya benim uyku durumu farkli biraz. 2saatlik uykuyla 2gunumude gecirebilirdim, bi yattimmiydi 2gun kalkmadanda uyuyabilirdim. Ama bu dogumdan sonra yat, emzirmeye kalk, yat tam dalcakken aglar uyandirir diye yata kalka amaan kalkcak zaten diye kac aydir uykuyu erteleye erteleye uykum olsada dalamiyorum artik.
LavininAnnesii 1Dost Ben kendimi bildim bileli böyleyim İğrenç bir durum,yaşamayan bilemez Doktora da gittim kaç defa ama faydasını görmedim ilaçların
1Dost LavininAnnesii bekarken şurup içiyordum sonra baktım bağımlı olmuşum bıraktım bi ara düzelmiştim geçen sene yine başladı ilaçta içemem iki çocuk var napıcam bilmiyorum
LavininAnnesii 1Dost Çok zor gerçekten Yorgunluktan uykusuzluktan ölsem de erken uyuyamıyorum Böyle olunca da uykumu alamıyorum tabi Ben çözüm bulamadım umarım siz bulursunuz
Lucy 1Dost Çocuklar uyuyunca bana bir enerji geliyor. Sabaha kadar, onu mu izlesem, bunu mu dinlesem, şuna mı baksam derken saat 6, 7 oluyor. :) Her sabah, bugün akşam erken uyuyacağım diyorum, ama olmuyor. :)
reyhanrdm Ben de aynı durumdayım. Aylardır dön dön uyuyamıyorum. Sıkıntı basıyor artık. Enerjim yok. Uykusuzluktan hasta olup öleceğimi filan düşünmeye başladım 🥹 Çözüm bulabilen varsa paylaşabilirse çok güzel olur 🥹 Geçecek mi sizce bu durum 🥹