1bebegimiz Kızlar bebeğim diş döneminde acayip huysuz sürekli ağlıyo ay çok fena gece uyuyamaması iştahsızlık ittirme isteksizlik herşeyde ve ateşşş. Peki sizlerin diş dönemi nasıldı hiç unutmuyorum dediğiniz bir dönem oldumu?
sarfinazar 1bebegimiz Benim kızım geçen ay çıkardı. ( 6 aylık) Bir hafta kabus gibiydi. İshal,sürekli aglama,pişik. Tetagil sürünce rahatlatiyor gibiydi. Uyumazsa calpol veriyordum. Elime temiz dolap poşeti geçirip dişlerini kasiyordum. Nasil hoşuna gidiyordu.
Nursensglk 1bebegimiz şuan bu yazıyı okurken bebeğim kucağımda bıraktığım gibi ağlıyor doktorumuz jel de önermiyor ağrı kesici verdim uyuyor kucağımda ama bi anda ağlıyor kuzum
Sare-10 1bebegimiz 9 buçuk aylığız üstten 4 diş bır den geliyor daha gelmeden huysuzluk yemek yeme başladı şimdi daha fazla huysuz 1 kere gülümsese 10 kere huysuz bayağı yoruyor onu dahanamadığı yerde calpol verıyorum
sarfinazar 1bebegimiz düzeldi bir hafta sonra çok şükür. Bir de 3 gün ateşlendi. Ama vücudu sarsilmadi. Yemesi,içmesi aynıydı. 1tane baya çıktı. Digeri de patlamak üzere.
kevser_zumra Bizdede diş çıkartma süreci ishal iştahsızlık ve huysuzlukla geçti malasef ağlamak bağırmak huy kaldı