metinaras1 Oğlum 7bucuk aylık. 7kilo boy 72cm zayıf. Nqpsam bilmiyorum doktor raporlu mama çıkardı ama Onuda pek sevmiyor ve içtiğinden beri gaz sorunu başladı kqbızlık sorunu. Doktor kilosu düşük 4ay çocuk gibi ama boy var dedi
Melikemg metinaras1 aynısı benim kızım gibi 7 aylık 7 kilo raporlu mama içmesine rağmen aynı ama doktoe sağlıklı dedi
metinaras1 serifelm biz 5aylıkken başladık ama ben çok yüklenmedim 7girdiğinde 2ogune gectık çünkü oğlum çok kabız oluyur bu mama da gaz yapıyor Muş doktor yan etkisi gaz dedi ek gıdayla beraber bu aralar zor oluyor ama yemek yemeyi seviyor ben çok vermek istemiyorum
serifelm metinaras1 anladım bizde 5 aylıkken başladık ama o istemediğinde zorlamıyorum zaten birşey yerse de kuş kadar yiyor bizim kilomuz da 5. Ayda 6650 ydi 6. Ayda 7150 olmuştu şimdi kaç henüz bilmiyorum daha doktora gitmedik
metinaras1 metinaras1 anladım sizdeyse gaz şikayeti varmı oğlum mamayı içtiğinden beri gaz kabızlık sorunu var meyve falan da iyor şeftali cok seviyor o kabızlık yaparmı bilmiyorum