rozeriin Kizlarr doğumdan sonra genital bölgem de koku oluşmaya başladı enfeksiyon veya herhangi bir mantarım da yok önerebileceğiniz koku giderici intim jel var mı gvyna ve sebamed arasında kaldım da
elii10 Intim yikama jelleri genital bölgenin yapısını bozduğunu söylüyorlar haberin olsun. Ve sebamed kullandığımda kaşıntı kuruluk yapmıştı araştırdigimda kullanmayın diye uyarılar vardi. En güzeli karbonatlı su hemen pıt pıt tamamdır. Ve bol bol su için o yüzden de yapabilir yakın zamanda doktora gozukun rahimlede alaka olabiliyor bazen
rozeriin elii10 gittim zaten ama bir sikinti olmadığını söyledi bu jeli söylemişti ama özel bölge için yapıldığından bir sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm
goktugalp12 Aşkım trendyolda estate ürünleri var. Nioli uçucu yağı al iç çamaşırına iki damla damlat, 15 dakika havalandır ve giy. Benim de vardı koku+akıntı hergün kullanıyorum yorumlarını da oku bitkisel olduğu için gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. 😍
rozeriin Keremikobayky ama özel bölge için yapılmış bilemedim yağın markası var mı yoksa ben her yağı Arif oğlu markasından alıyorum hepsi olur mu