Sultan3147 Eşim komando tayin şırnak akçaya çıktı daha önce görev yapan varmı depocu falan olursa eve çıkma şansı yokmu evim depremde yıkıldı memlekete yeniden ev tutup eşya almam gerek 😞
Azizbebek Sultan3147 goturulemez mi yazıyor canım Allah yardım etsin inşallah köy gibi bir yer mi benim eşimde bı yıldır Şırnak ayvalikda
hnnl Sultan3147 eşim şu an Şırnak akçay’da görev yapıyor bölük astsubay’a tayinimiz Kırklareli’ye çıktı oradan gelecek ama oraya eş götürmüyor diye biliyorum
Hayat123456789 Sultan3147 ahh bacım aynı kaderi paylaşıyoruz benim eşimde oraya çıktı ve bizi götüremiyor 2 çocukla kalakaldik
Sultan3147 Azizbebek götütülemez dediler ne bileyimki evimde yıkıldı depremde tekrar memlekete ev tutmam eşya alıp dizmem gerek çocukta var habire orda burda olmuyor düzensiz sizin eşiniz komandomu
Sultan3147 hnnl sen gitmediğine göre akçaya canım gmtürülmez yani eşine soraan depocu falan olsada götürlmezmi acaba
Azizbebek Sultan3147 Allah yardımcınız olsun rabbim size bir kapı açsın inşallah benim eşim asayisdeydi batıda doğuda komando yaptılar dağda zaten gittiği yerde ev goturulemez yerdi