Eymenim2324 Doğum yapalı 9 ay olacak ama gün geçtikçe daha fazla sarktı ve daha fazla büyüdü çok kötü bir görüntü aldılar ne yapmalıyım kızlar. Biliyorum eskisi gibi olmayacaklar ama biraz da olsa nasıl toparlayabilirm
Gulseni Eymenim2324 9 yaşında kızım var düzelen yok aksine zayıfladıkça daha kötü oluyor. 5.5 aylık bebeğim büyüyünce sporla birşeyler yapmaya çalışacağım
Marvenn Eymenim2324 yaptirsak ikinci bebek olunca yine sorunlu olur mu acaba cok kotu durumda bnmde hep toplayici kullaniyorum normal sudyen takamiyorum less gibiler 😂
Eymenim2324 Marvenn al bende de o kadar canım sen hangi tıparlayıcıyı kullanıyorsun ben etkili bir toparlayıcı sütyende bulamadım maalesef
Marvenn Eymenim2324 cok aldim denedim ama en guzeli ten marka olan hepsinden fiskirdi resmen memeler ayrıca askilari babanneminki gibi kapkalindi ama ten markanin oyle degil normal sudyen gibi baya iyi toparladi onu takinca goguslerim 75 gibi duruyo valla tavsiye ederim
Marvenn Eymenim2324 evet canim ust kısmında ince dantel detayi var internette biraz pahali 80 civariydi ama ben bi magazadan 42 ye almistim denk gelirsen sor çamaşırcilara baska sudyen oneriyolar aynisi o da ama 120 lira cok daha pahali