SweetMom__ @[silindi] merhaba admin hanım şey kaynanam kısmı silebilirmiyiz başlıkta sadece alerji kısmı kalsa rica etsem💖
anabarbie SweetMom__ e doktora şöyle uzakta oturuyoz napim çocuğa tıpa mi tikim gelene kadar de ne saçma insanlar ya
SweetMom__ anabarbie askm gu n içinde istiyorlar ama ben inan onlar gideceği saate kadar bekliycem hastanede keşke hastane yakın olsa ama uzakta ya😔
mucizemm94 SweetMom__ cocugun pokunu doktora göstereceksiniz yani acaba yediklerinden dolayı öyle kanlı mi geldi
SweetMom__ mucizemm94 evet canım fotoğraf çektim onu göstericem ilk kakada gelmiyor 2 kere kaka yapınca gün içinde öyle geliyor ve sürekli gözükmüyor anlamadim
Kocamdaaakocammm SweetMom__ Evet cnm onlar sana detaylı anlatırlar ama büyük ihtimalle tahlil alırlar
Minel-inannesi SweetMom__ cocuk sagligi bakmaz ama immün bölümü bakabilir. Gecmis olsun. Kaynanayada iyi ucuslar☺️
SweetMom__ Minel-inannesi çocuk sağlığa şöyle düşündüm diş sancısı ağrısı çekiyor oğlum onun için jel veya bisey varsa yazsın çok huzursuz oğlum dayanamıyorum imumde gaita gösteririm
mucizemm94 SweetMom__ 5 aylık bebek kakasında kan neden olur? Gıda proteini ile tetiklenen alerjik bağırsak iltihabı sağlıklı bebeklerde dışkıda kan görülmesinin nedenidir. Diyor Google amca