kahvepres heygorl güveci zaten ypcm yanına corba yapcktm ama güvec sulu corbada sulu oldgu icn kararsz kldm meze olarakta ezme var bide tarator mevsim salatsi düşnyrm hem evde ypcm hemde dişardan bi kac ceşit baklava alrm
heygorl kahvepres Güveci çok sulu yapmayın çorba muhakkak ister misafir menülerinde yani bizim kültürümüz böyle
mooomm01 kahvepres beğenmiyorsa gelmesin haspam skskkssk et kavurma yap yanına sarma dolma yap bolca meze yap çorba yap yeter
Merhaba05 kahvepres her gün taze yemek yaparsınız. Ana yemek ertesi güne bırakılmaz misafire. Mezler, salata tarzı şeyler, börek kalır ertesi güne. 3 gün aynı yemek yedirilmez zaten
kahvepres Merhaba05 sonraki güne kalan yemeği ben bile yemiyorm misafire zaten yedirmem sadece dmk istediğim diğer ceşit yemklri sonraki güne bırkmk
kahvepres Merhaba05 hala birbinizi anlmdk🤣diormki bu menüyü yapcm diğer günlerde başka menü oluştrcmm bu yüzden fikir istedim evet tavuk şiş olmamş onu başka gün ypcm kavurma corba pilav birde fırında kaşarlı güvec ypcm ilk gün bu
miniksercedefne kahvepres köz domates çorbası Pilav Köfte Fırın patates Kaşarlı tereyağli mantar Salata Havuç tarator Fırın sütlaç Çok pratik bir menü
sadekahve_bitter kahvepres çok üst üste et değil mi Güveç etli Kavurma Tavuk Bnce zeytinyağlı fasülye /enginar -dolma sarma gibi şeyler ekleyin Ara sıcak börek olabilir Kavurma yeterli et olarak Hergün birini yaparsınız
[silindi] kahvepres hem et kavurma hem tavuk sis guvecmi 3 ana yemek olurmu bacim icinden sec birini🤣
Tatlican kahvepres Kızzz menünu okuyunca dedimki yanlişlikla et lokantasi menüsü okudum galiba😄😄Sebze yemegi olmasa bile sarma veya dolma ve semizotu yogurtlusu filan