yirmiikikasim23 Kizlar benim bebegimin altta iki disi patladi arada huysuzluk yapiyor elime saldiriyor calgel suruyorum rahatliyor ama anlayamiyorum disin nereden patladigini.simdi sira hangi diste?
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala yirmiikikasim23 dişler sırayla çıkmaz. Kızım ilk dişini Altı buçuk aylıkken çıkardı hemen ardına yanındaki diş geldi. Yaşına 10 gün var hala 3. diş gelmedi. Çok diş sancısı, ağrısı çekti ama tık yok 🤷🏼♀️
SuMisalii yirmiikikasim23 ilk olarak 2 alt daha sonra 2 üst çıkıyor.Sonra ilk azılar daha sonrasında da köpek dişler çıkıyor yani en azından biz bu şekilde gidiyoruz en sonda arka azılar var sanırım 😊
aysenura yirmiikikasim23 bazen sırayla gelmeyebiliyor. Kaynimin kızı azilari çıkarttı mesela üst dislerinden önce
yirmiikikasim23 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aynen oyle oldu bebegimde 4 bucuk aylikken tesadufen disinin cikttigini gordum hastaydi o sira ikisi bir olunca anlamamisim🤷🏻♀️
Ali-Eymen Aslında sırayla olmayabiliyor bizde alttakiler önce patlattı sonra üstteki 2 dişi çıktı bi alttan bi üstten derken arada boşluk olduğu halde azı dişleri çıktı yani çıkacak diş aslında şişiyor önce kendini belli ediyor doluyor dişin çıkacak yeri falan
yirmiikikasim23 Ali-Eymen alttan sagda biraz geride bi beyazlik var benim hudaverdi pirtik resmini cekmeme izin vermiyor yoksa cekip paylasacagim
SuMisalii yirmiikikasim23 zaten patladığında çizgi gibi bişey görürsünüz elinizi sürttüğünüz de de diş olduğunu anlarsınız.
yirmiikikasim23 SuMisalii ilk diside elimi isirdiginda anlamistim hastaydi ikisi bir olunca farketmemisim☺️ ikinciside bas vermisti ama simdi arada huysuzluk tutuyor doktorlar da anlamiyor zaten
SuMisalii yirmiikikasim23 çok normal sanıyorum bütün dişler çıkana kadar o huysuzluk devam ediyor.üstüne birde sendrom falan bişeyler yaşıyorlar 😁
Fidan06 Bizde de ilk alt damakta merkez kesiciler geldi ama üst damakta yan kesici dişler çıkıp,merkez kesiciler sonradan gelmişti. Şimdide köpek dişleri gelicek gibi
yirmiikikasim23 SuMisalii dusun 4,5 aylikti hem hastaydi hem dis hemde atak aman o gunler bir daha gelmesin😩
Fidan06 yirmiikikasim23 kusura bakmayın lütfen merkez kesiciler ön iki diş yan kesicilerde onların yanlarında ki dişler 😂