Dyldrm Kızlar bu taşın beyazlatma aydınlatma etkisini duydum instada bir kaç yerden.. Aramızda kullanan var mı? etkili mi acaba söylenen kadar kullanan varsa yoruma bekliyorum mm 🥰🥰🥰
annesininbebisi Ben kullanmıştım ama etkisi geçici sürekli kullanmanız gerekiyor kullandıktan hemen sonra da fondöten sürmüş gibi bir beyazlık veriyor ben fondöten kullanmadığım için güzel bulmamistim kendimi 😅ruh gibi 🥹
Dyldrm annesininbebisi ay düzenli kullanırım kız eğer beyazlatiyorsa 😂 çocukları parka goture goture gineste kapkara oldum normalde buğday tenliyim kara bişey oldum 😂😂😂
Dyldrm Zuzua nerden aldin canım en trendyoldan söyledim de bu ürünün orjinal olanı sartmis yoksa zarar verirmiş tala diye bir marka aldim
Dyldrm Dedektifgadget ne kadar süre kullandım canım ? Birde ilk yapista etki ediyor deniliyor doğru mu
happymom1 Dyldrm peeling yapıyor anlık beyazlatiyor evet hamama gitmiş kese atmış gibi ferahliyorsunuz 🙃 amaa yüzü çiziyor hassas ciltliysen bulaşma ama. O temizlik hissini veriyor ama böyle şeyler tabiki geçici. Cilt tonunuz nasıl beyazlasin dışardan bı şeyle
Dyldrm happymom1 bı umut işte 😂 bende zaten yüzüme çok kullanmayı düşünmüyorum vücudum için istiyorum yüzüme düzenli güneş kremi kullanırsam bir de zaten sürekli makyaj yaptigimdan sorun olmaz renk tonu ama kollarım filan güneşte çok karardı ilk defa bu kadar karardim diyebilirim 😂
MadamMommy Dyldrm Yaklaşık iki yıldır hafta bir ya da iki kere duş almadan kullanırım yüzüme.Ciltte beyazlık sağlıyor peeling yapıyor.Ozellikle yağlı ciltler için ve renk tonu esitleme için çok güzel.Tavsiye ederim
HurremSultannn Dyldrm peeling yapıyor işte ölü deriyi atıyorsun güzel ben düzenli kullanamıyorum ama bisileri 😂
Dyldrm HurremSultannn benimki de bir heves bakalım etki görürsem devamlı duşta filan vücut için kullanabilirim keseyle çok ugrasamiyorum banyoda olmuyor pek anca hamama gitmem lazım iyi bir buhar ortamı için. Bununla idare ederim diye düşündüm 🥰