balannesiii Nhlkbr valla buna bir çözüm bulamadım bende neler neler denedim ama gecmiyor gece uykusu en az 11 buck 12🤷♀️ 1 yasında olduk hala aynı maalesef calısıyorumda hiç dinlenemeden yataga giriyorum en azından erken uyusa bende dinlenirim biraz😕
Nhlkbr balannesiii aynı durumdayım. Çalışmasam bu kadar sorun olmayacak benim için yorgunluk. Allahtan haftasonu var da eşime paslıyorum sabahları 😂
Nhlkbr Mom567 evet 4 ay atağı var maalesef ama çok korkmayın. Bizimki o ara sadece 2-3 gün huysuzluk yaptı kucak istedi gece saat başı uyandı. Ama sonra geçti 😊👍🏻
Nhlkbr Smyetugra geç kalkıyorsa en azından uykusunu güzelce alıyordur bizimki de 9,5 aylık ama sabah erken kalkıyor maalesef😅
balannesiii Nhlkbr valla ben paslayamıyorum paslasamda onlar ayaktayken uyku tutmuyoe eşimi kaldırmıyorum cogu zman cünkü günaydın demeden acıktım der😂 o yüzdrn oğlumla vakit geciriyorum🙂
Dorugum Nhlkbr 8 aylik oglum saat 11 de uyuyo sbh 8 de kalkio daha erken uyumuo maalesef bunu uygulayan uzman bizede bi el atsa
Nhlkbr Dorugum el atıyorlar da uçuk fiyatlar istiyorlar ve genelde bebek ağlayarak kendi kendine uyumayı öğreniyor. Bende de yavruma bunu yapacak vicdan yok maalesef 😄😄
Bertug_bebek Mom567 walla canım Allah yardımcın olsun çok huzursuz oluyorlar. Sreklı kucak istıyo ılgı oatıyo kafamı bıle dger tarafa cevırsem hemen bağırmaya başlıyo