uykucukoalaa Hlmylmz Sinop’ta okumuştum çok küçük ama güzel bir yer sahil hep ayağının altında ama ben İstanbul’dan oraya gittiğim için baya bunalmistim küçük olduğu için hakkınızda hayırlısı olsun güzel yer bence 💮
Rabia_91 Hlmylmz Sinop’ta okudum, orda hayat arkadaşımı buldum, nikahım orda kıyıldı, sonra 2 yıl daha kaldık ve izmire tayin istedik. Bazen ne yalan söyleyim arıyorum Sinop’u. Merkezdeydik biz. Aşıklar sahili ahh ahhh…Çok memnun kalacaksınız, hayırlısı olsun hakkınızda.
efnaninanneci Merhaba ben Sinopluyum merkez mi ben ilçedeyim ama memleketimiz çok şirin ufak ve güzel bı yer içinrahat olsun bence ☺️
efnaninanneci Hlmylmz ben türkelideyim evet büyük sehirden gelen için ilk başta sıkıcı gelebilir ama sakinligine denizine manzarasına alişinca sevceginize eminim
Pogcayanakannesii Hlmylmz Ayancık da güzel ben ordayım mesela. Boyabat gğzel ama deniz yok. Denize aşıksanız görmeden yapamıyor insan. Gerze güzel sahil var aynı yine. Yani 3 ilçe gayet iyi bana kalırsa. Sinop merkez daha iyi tabiki. Avm falan tabi yok ama güzel böyle ailece gidilecek cafe olsun yemek yemek için yerler olsun var hepsi
Rabia_91 Hlmylmz ilçelerini pek bilmiyorum açıkçası ama her yer yakın zaten çok küçük bi il. Boyabatı biliyorum erdelek Türkeli falan var ama çok küçükler dediğim gibi . Gerze var 45 dk falan.
Elif554 Hlmylmz sinop o kadar güzel ki denizi seviyorsanız aşık olacağınız bir şehir🥲 üniversiteyi orda okudum evlendim eşimin ilk görev yeri orasıydı geçen sene doğuya geldik. Çok özlüyorum çok arıyorum. Küçük bir şehir avm felan yok her tarafi deniz. Evler pahalı yani merkezde. Boyabat için güzel diyorlar ama orda deniz yok. Ayancık yine sahil ilçesi. Gerze de sahil ilçe orası daha güzel. Rüzgarı çok insanı medeni. Asla asla rahatsız olmazsınız sokakta yürürken gece disardayken.
Pogcayanakannesii Hlmylmz merhabalar bende sinopluyum. İlçede yaşıyorum . Bizim buralar küçüktür ama şirindir. Gelen burayı çok sever hemen benimser 🙏 Hayırlı uğurlu olsun
Kaan_alpim Hlmylmz küçük bi yer güzel ilçeleri var ama Türkeli erfelek Dikmen gelişmemiş yer Ayancık bi tık daha iyi Gerze merkez iyi Samsun’a yakın en azından hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
1prensessannesi Hlmylmz anladım Gerze ve boyabat güzeldir. Merkez güzeldir. Her yer her yere yakin ulaşım kolay diyebilirim. İnsanları sıcaktır. Ayancık ark var bi sahili var. Avm istersen yakın olarak samsun ve kastamonuda var. Ufak tefek mağazaları var. Bu şekilde küçük bir şehir
Kaan_alpim Hlmylmz çok bi aktivitesi yok ama güzel bi yer özel hastane avmsi yok bi denizi var yani insanları çok iyi askeri polisi seven insanlar kiraları her yerde olduğu gibi pahalı