Araseymen 29 Mayıs’a aldım gece ama bazı yeni gelişen sebeplerden dolayı iptal etmem gerek.ucak iptal ücreti yapmadığım halde bileti iptal edebilir yada ileri tarihe aldirabilirmiyim? Para iadesi olurmu ?
OLaaBalito_ Araseymen iptal etsen çok az bir ücret veriyor ileri tarihe atarsan belirli bir ücret ödüyorsun ve bir degisiklik olursa ücretsiz iptal veya değişim sagliyorsun THY de ama Pegasus bilemiyecegim
delirmeceler Araseymen kesinti olur değmez ileri tarihi atıp 1 yıl içinde kullanma hakkın oluyordu hala öledir diye düşünüyorum direk arayıp sormanız daha mantıklı
sadekahve_bitter Araseymen bileti alırken promosyon ise iade olmuyor yazıyor hatta iptal değişiklik yapılamaz diye bazı biletlerde Ama müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olurlar
KuzeyinAnnesi03 Araseymen bizde öyle fedik hata 1 gün kala iptal olirsa falan cezası varmış biz para veriyormuşuz öyle dedilere
delirmeceler Araseymen erken rezervasyonlarda aynı bulma imkanınız var bulamasanız bile cüzi miktar olur kesintiden daha az diye biliyorum
happymomk Araseymen eşime sordum şimdi de bizimde iptal durumu vardı. 10 bin vermiştik 500 kesiyormuş. Biz online bilet aldık orada yazıyormuş