baharkiz Kızlar bebeğim çok gazlı bi bebekti damlalar falan kar etmiyodu sabahları kıvranıyodu yavrucak sonra rezene çayı ve kimyonun gaz azalttığını öğrendim denedim ve inanılmaz faydasımı gördüm geceler içip yatardım çok iyi gelirdi daha sonra doktprum rezene içmememem gerektiğini bebekte sakinleştirici etki yaptığını söyledi bende yalnız kimyon içtim ve dlzu artırıp günde üç bardak suya bi çay kaşığı kimyon içerek devam ettim ve dahada faydasını gördüm iki gündür kimyonum bitmişti rezene vardı demleyip gece yatarken içtim ama sabaha karşı yine gaz sancısı olduğu için sabahda demleyip içtim bebeğimi emzirdikten biraz sonra inanılmaz derin uykuya geçti normalde 30 dk geçmez gündüz uykusu 1-2 saat uyanık kalır yeniden uyur bu böyleydi yani ama galiba rezene içtiğim için böyle sakinleşip uyudu kendimi çok kötü hoss ettim sakinleşsin diye şurup içiren anneler gibi bu arada bebeğim 2 aylık sizin bebeğinizde bpyle soeun olmuşmuydu?
sencokbiliyon baharkiz evet canım aynı durumu bende yaşadım. Benim 2 buçuk aylık şuanda. Ben de içiyordum üşendiğimden demlemedim. Dur aklıma düşürdün içeyim gerçekten iyi geliyor bende farkındayım. Ama ben Rezene ve kimyonu karıştırıp içiyorum.
sencokbiliyon baharkiz ben gazını aldığı için sakinleşip uyuduğunu düşünüyorum açıkçası. Ama benim kız çok uyumuyor zaten.
baharkiz sencokbiliyon kimyon gazını alıyo ama uyutmuyo benimkini normal herzamanki gibi kısa öğle uykuları ama rezene küp gibi yatırdı çocuğu
sencokbiliyon baharkiz rezeneyi sen içiyorsun sütünden çocuğa geçiyor dimi? Bazıları bir çay kaşığı da çocuğa içiriyor da
TeomaninAnnesi Ardenaden bebgim uyumuyor. Ona vermeyecegim ama sen ic sütünden gecer rahatlar o da dediler. O yuzden bende dun aldim bakalım
edanurzaynep 3 su bardağı sıcak suya 1 çay kaçığı kimyon mu atıyorsunuz yoksa 1 su barfağı suya bir çay kaşığı şeklide 3 bardak mı içiyorsunuz ve ste etki ediyor mu
lilasmomy 5 aylık bebeğim doğduğundan beri her gün bi bardak kimyon bi bardak rezene içerim ve hiç güzel uyuduğunu bilmem, evet başkalarına göre sakin olabilir ama gayet ağlar ve uykusuzdur, keşke etki etse