Noname21 Tangrampuzzle fenistil kasıntısını altı izini geçirmez zaten İz kremleri akın controtubex gibi bepanthol anti scar gibi
busenihicalakadaretmez Tangrampuzzle bebek viksi hiç kullanmadım ben bebeğime bile normal viks kullandım hemen kızarıklığı şişliği kaşıntıyı alıyor.
Tangrampuzzle KuzeyinAnnesi03 the prouvee reponses süper stick değişken durumlar var sanırım bugün sürdüğümde geçirdi daha küçüktü ama ısırık bazı ısırıklar büyük onlar biraz söndü
KuzeyinAnnesi03 Tangrampuzzle o markayı bilmiyorum canım bizde her izi geçiriyor kocaman izler oldu hemen geçirdi oğlumun alerjisi var sinek falan ısırinca kabarıyor
princees KuzeyinAnnesi03 merhaba benim 7 aylık bebeğimin de kolları hemen kabarıyor sinek isirinca nasıl bir aletji oluyor acaba
princees KuzeyinAnnesi03 benim bebeğimde öyle nasıl önlem aldıniz bebeklere uygun kullandığınız losyon sprey falan var mı acaba
KuzeyinAnnesi03 princees babyton kullanıyorum canım. Lavanta yağı okiliptus ve limon yağına da sinek gelmiyor yakasına damaltiyorum