keskegecmisedonebilsek @nisahatice03 ikizlerinannesiyim Allah yardım etsin biz de ağrıdan geldik 2 sene oldu sürekli dağda görevdeler hatta eşimin arkadaşı oradaydı evliydi 1 yıl ev yüzü görmedim sürekli Suriye dağ arasında gel git yapıyorum dedi
Mehmet_A Ask34 biz ağrıda görev yaptık diyadinde allah oraya düşürmesin o kadar mahrum yerki köyden farksız inşallah merkez yada doğubeyazıt çıkar
Ask34 Mehmet_A teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Bakalım merkez mi olur bekliyoruz. Ne zaman il içi belli olur acaba?
sencokbiliyon Mehmet_A biz de geleli 1 ay civarı olacak. Gerçekten bu zamanda, böylesine gelişmemiş bir yer nasıl olabilir aklım almıyor… 3 seneyi devirip bir an önce defolup gitmek istiyorum.
sencokbiliyon ExpelliarmusYemez Aaaa yeni gördüm mesajı. Ne alakaysa 11 gün olmuş ama bildirim şimdi geldi. Kız Merkez yine ilçelere göre bin kat daha iyi. Sen bide diyadini gör anlarsın ne demek istediğimi 🥹
ExpelliarmusYemez sencokbiliyon Hiç gezmedik ilçeleri ama bilmiyorum batıda düzenin, çevren varken bir anda tayin çıkıp gelmek zor oldu ama alıştık yavaş yavaş