birannebirbebek__ Bebeğim için demir ilacı ve d vitaminini trendyoldan alayım diyorum sizce alınır mı ordan alan var mı kızlar
DevosMom birannebirbebek__ bence almayın, sahte gelebilme ihtimali çok yüksek, tarihiyle oynanmış falan olabiliyor. Çok tehlikeli. Bebeği zehirleyebilir. Biliyorum eczanelerde daha pahalı ama en azından güvenilir.
Maka_Paka birannebirbebek__ Eczaneden alın. Sahte ürünler var trendyolda. Ocean zaten internet sitesinde ürünleri olmadığını açıkladı.
Duyyguy İlaçları eczaneden alın bence daha güvenilir saklama koşulları orijinalliği hepsi muamma bide bebek için yani uygun diye riske girmemek gerek
birannebirbebek__ Duyyguy marselsmom Esoz1110 DevosMom Maka_Paka Teşekkür ederim cevaplarınız için Eczane den aldık ilaçları 👍🏻❤️ (Eczane ve Trendyol arasında çok fiyat farkı var haliyle insanı acaba alsam mı? Diye bir düşündürüyor ama bebeğimin sağlığı söz konusu riske atamazdım)
birannebirbebek__ Maka_Paka Ocean’ın böyle bir açıklama yaptığını bilmiyordum bu arada onun için de çok teşekkürler öğrenmiş oldum❣️
Gizmokzilla birannebirbebek__ onun kodunu sorgulatabiliyorsunuz diye biliyorum. Şuan detaylı bilmiyorum ama benim arkadaşım benim demir ilacımı sorgulatmıştı ben de trendyoldan almıştım orjinal çıkmıştı benim ürünüm ama hatırlamıyorum dediği siteyi bir bakayım sizin için 🌸