Diyaraldemir Merhabalar bebeğim 5 aylık alerjisi olduğunu öğrendik. Salı günü sünnetimiz var. Alerjisi olupta bebeğini sünnet yaptıran anneler bir sıkıntı yaşadınız mı 🤔
Ygz Diyaraldemir neden sıkıntı olsun onu anlayamadım 🧐 ben hic sorun etmemiştim sünnet olurken bunu 🙃
Mbk Diyaraldemir 30 günlük iken yaptırdık, şuan 1 yaşındayız alerji devam geçmedi. Hiç bir problem yaşamadık 1 haftada iyileşti.
1289 Diyaraldemir Bebeğinizi sünnet ettirdi iz mi bir sorun yaşadınız mı acaba.alerjik.oldugu için kaç aylıktı sünnet olduğunda?
Diyaraldemir Ygz rota virüs aşısı ertelenince, sünnettede iğne falan yapılıyor ya aklıma geldi. Kafamı kucalayacağına sorayım dedim. Teşekkür ederim cevapladığınız için..
Ygz Diyaraldemir rota daha cok tetiklediği icin ertelenmiştir canım. Bazı doktorlar hic yaptırmama taraftarı bazılarıda cok şiddetli değilse alerjisi yapılabilir diyolad. Ayrıca sadece uyusturcakları icin bi problem olmaz alerjiyle alakalı yine doktorunuzada soyleyebilirsiniz 🙃
Diyaraldemir 1289 5,5 aylıkken sünnet ettirdim şuan 2,5 yaşında☺️ Hiç bir sorun yaşamadık iyikide küçükken yaptırmışım hiç anlamadı yavrum çok güzel atlattık süreci 🙏
tosbigimmm Diyaraldemir benim oğlumda alerjik 6 aylık bizde yaptırmak istiyorduk alerji doktorumuz alerjisi bittikten sonra yaptırmamızı söyledi
Diyaraldemir tosbigimmm bizim alerji doktorumuz ve sünnet doktorumuz uygun gördüğü için yaptırdık. Tabi doktorunuzu dinlemenizde fayda var.