Bet-mirac15 Oğlum 10.5 aylık normal doğumla oldu. Kırkım çıkınca adet olmaya başladım fakat şu son 3 aydır çok düzensiz. Bu ayda hiç olmadım. Hamilelik için test yaptım negatif çıktı. Başına böyle bir durum gelen var mı?
Busranur006 Bet-mirac15 merhaba benimde kızım 19 aylık 4 gün gecikme var test yapmaya korkuyorum ya postlara baktım bu ay herkeste fazlasıyla gecikmeler varmış normal mi aceba ya stres oluyorum 😔
Gme1709 Bet-mirac15 belim resmen kopuyor adeta bir balın gibi de şişim ama olamıyorum 3 gün geçti ve kafayı yemek üzereyim. Geçenlerde daha adetime vardı ama ağrım olmuştu hem kan hem idrar testi yaptım negatif çıktı şuan test yapmaya korkuyorum o psikoloji aşırı kötü
catcilek Bet-mirac15 benim bebeğim 5 bucuk aylık 40 çıkınca ilk ay oldum sonra 2 ay daha düzenliydi bu ay 10 gün gecikti bugün oldum ama geçen ayki kadar yoğun değil ben de test yapmıştım hatta
Bet-mirac15 Elayberosmom ah hastaneler ah sıra bulamıyorum hiçbir hastanede. Dün acilde kan testi verdim gebelik yok. Sıra bulduğum an gidecegim
Busranur006 Gebelik değildir değil mi yani ayıptır söylemesi ama eşim kendinden emin defalarca soruyorum emin yani gebelik değildir inşallah çünkü test yapmaya da çok korkuyorum stresi beni mahvetti uykularım kaçıyor artık
2minika Soğan kürü deneyebilirsiniz adeti söktürür içinizi temizler, ama gebelik olmadığından emin olun tabi
Busranur006 2minika onu iki gündür içiyorum başka var mı içebileceğim kür hamile değilimdir bence çünkü her zamanki adet sancısı var belim felan ağrıyor değilimdir diye düşünüyorum
2minika Busranur006 10 gün falan sabah akşam oneriliyor umarım faydası olur , bende pkos var beni bile sokturuyorsa herkese iyi gelir diye düşünüyorum ☺️
Busranur006 2minika genel olarak postlar hep adet gecikmesi ya bu ayda mı sıkıntı var yoksa bizde mi bi sıkıntı var anlayamadım herkes şu an gecikmeden muzdarip :)
prensprenses2 Bet-mirac15 Merhabalar benimde ilk dogumun normaldi 10 ay adet görmedim ve ondan sonra ya 3 ay adet olmuyodum ya da iki haftada bir adet oluyodum doktora gittim ilk iki sene böyle düzensizlikler olur demişti