User Sedef hastalığı için tavsiye edilen bir doktora gittik özel hastaneye, pek çok tahlil istedi de doktor, bunu devlet hastanesinde nasıl yaptırabiliriz, bilgisi olan var mı lütfen. İstanbuldayız
Elif0636 User randevu alıp doktora izah ederseniz böyle böyle diye bence o da ister tahlil ve yapılacak tetkikleri
belus User hangi bölüme gittiyseniz o bölüme randevu alın, mesela cildiyeyse cildiyeye, Bu tahlilleri yaptırabilir miyim diyin özel has gittim çok tutuyor vs dersiniz
User Elif0636 randevu hiç görünmüyor maalesef, randevu almak için belli saatler var mıdır boşluk yakalayabileceğimiz
sadekahve_bitter User e nabızdan alırken boşluk olursa bildirim olursa gibi bir mesaj oluyor ona onay verin yer açılınca mesaj geliyor onaylayıp randevu alabilirsiniz
Elif0636 User sık sık kontrol etmeniz gerekiyor o zaman bide 182 arayıp sorun onlar her hastaneye bakıyor size yakın olan devlet hastanelerine
pozitifanne06 User ben tahlilleri hep devlette yaptırıyorum devlet hastanesindeki aile hekimliğine gidip bu tahlilleri isteyebilir misiniz ozeldeki doktorum istedi diyorum yapıyor
pozitifanne06 User evet devlet hastanelerinde aile hekimliği polikliniği var oraya randevu alin ayrı bina olarak değil hastanenin içinde cildiye pol. gibi
Okuyanbiranne User doktora devlet Hastanesi’nde yaptırmak istiyorum diyeceksiniz o ne istedi ise size yazıp verecek sağlık ocağında ya da hastanede yaptırıp sonucu götürecek siniz