Keremduyguegemen Kaça kaç cicibebe veriyorsunuz kızlar , devam sütü ile mi yapıyorsunuz yoksa su ile mi ?
AlyaaSu Keremduyguegemen kızımın alerjisi olmadan önce 5 tane cici bebe 4 ölçekte mama koyuyordum gayet tok tutuyor bebeğe göre değişir gerçi ve ben mama ile yapıyordum su ile yapınca içmiyordu
Ebruk42 Keremduyguegemen ben bugun ilk defa aptamil kasik mamasinin icine koydum bir tane severek yedi
HKyhn Keremduyguegemen cicibebeden nolur uzak durun. Aşşırı şekerleri ve haliyle çok zararlı. Onu yemek zorunda değil
Ebruk42 Balbebek19 bir arkadasim aptamil kasik mamasinin icine koyuyordu bir kac tane dokunmuyordu ben de benim bebegime ilk defa verdim bu sekil bir tane dokunmaz insaAllah
durununannesi18 AlyaaSu benim kızımda da süt alerjisi var. 3 yemek kaşığı zeytinyağı 3 yemek kaşığı irmik 1 su bardağı pirinç unu 1 adet muz 1 çay kaşığı karbonat yarım su bardağı un. Bu tarifi burda bir anneden aldım. Henüz denemedim en kısa zamanda deneyeceğim. Pekmez de eklemeyi düşünüyorum.
-eagles-mom Ebruk42 yeni ek gıdaya geçtim doktorumuz direk yasak dedi şekerli çünki sen bir iki dersin sonra bakmışsın üç dört olmuş sen tattırmazsan tadını bilmez kuzucuklar bu benim fikrim
Kbralp Kizlar lutfen paketin arkasini okuyun ismi kadar masum degil.. sekerli oldugundan her bebek severek yiyor verince bisey simdi olmaz ama kucucuk ic organlarini simdiden yormayin ben verdim bisey olmadi demeyin genclikte ve orta yasta sekerle tansiyonla cikiyor bunlar hep
Zeynepravza38 Kbralp bende cici bene yediriyordum sabahları ama artık bitti cici bebemiz artık vermiycem verirsem de kendim yaparım elde bizim burda birisi cici bebe vermiş. Bebeğin şekeri 800 çıkmış ve vefat etmiş ben bu yüzden kesicem verirsem de kendim evde şeker yerine pekmezle yapıcam
nisadeniz durununannesi18 pekmez lütfen eklemeyin. Bi yerde okumuştum bisküvilerin içine katılan pekmez ve bal ısıya maruz kaldığı zaman faydasından çok zararı oluyormuş
LeylaToprak Kuzenimin çok sık hastalanan oğlu için doktoru küçükken çok mu bebe bisküvisi yedi diye sormuş.Seker,un,paketli ürünler bizim için de onlar için de hastalık sebebi maalesef:/
Keremduyguegemen Bebeğim emmiyor mama yemiyor her markayı denedim zayıf düştü artık kiloda geriledi 😔😔 yardımcı olun lütfen ne yapabilirm ek gıdaya bugün geçtik
1Dost Keremduyguegemen benim kızım da mama içmiyor tükendik artık eşimle ek gıdaya daha var siz ne zaman geçtiniz