mehmetresul Anneler aciillll cvp bekliyorum yok kafayı yicem sizin diş döneminde kaç gün ishal sürüyo
bilemedimya mehmetresul kaç gündür ishal diş dönemine bağlayıp hastahaneye goturmemezlik yapmayın sıvı kaybı olur vücudunda
KSM mehmetresul kaç aylık bebeğiniz muz verin eğer küçükse meyve süzgecine bırakıp verin diş kaşıntısına da iyi gelir muz hemen etkiliyor bebekleri
seydaa00 mehmetresul benim ikizlerim 4 aydır böyle testler yapıldı alerji veya virüs yok ne yaptıysak geçmedi günlük muz yoğurt patates bunları veriyorum ve doktorumuz entora germina kids önerdi 2 aydır da düzenli onu kullanıyoruz bol bol da şu veriyorum içtikleri kadar içiyorlar sıvı kaybını önlemek için emziriyorsan sende onları toparlayacak şeyler tüket çok geçmiş olsun
Pamukprenss mehmetresul flagyl şurup var çocuklar için ishal olmasını engelleyen. Maflor probiyotikte bağırsağı düzenliyor . Doktorunuza söyleyin yazmadiysa yazdırın
svl35 Bizim 20 gün sürdü nerdeyse doktorumuz probiyotik yazdı merak etmeyin geçer ama mutlaka doktorunuza bildirin
mehmetresul svl35 demeyin ay nasıl dayandı yawrum ya bide pişik oluyolar hemen benim o yaparken gözlerim doluyor
mehmetresul bilemedimya yok gittik kaka testi yaptı bir şey yok dedi kabız olması için ilaç verdi ama geçmedi 3 gündür ishal ve yaparken ağlıyo
mehmetresul KSM muz veriyorum patates püresi veriyorum yok kesilmedi 3 gündür artı dünden beride ilaç kullanıyorum bana mısın demedi
mehmetresul seydaa00 bizim inek sütüne alarjisi olduğu için yoğurt fln veremiyorum bize patates muz önerdi emziriyorum suyu zaten çok içer
seydaa00 Çorbalarını pirinç unu ile baglıyorum bebek irmigi vermiyorum oda çalıştırır çünkü bence doktoruna görüşüp ona iyi gelecek bir prebiyotik ve küçük beslenme denemeleri ile atlatırsın
mehmetresul seydaa00 inek sütüne alarjisi olduğu için pek birsey veremiyor çinko ve kabız olması için suyuna ilaç verdi o kadar
seydaa00 Muzu sade verdigimde yoğurt patates bu defa biraz zorlandılar hatta ben şimdi muz ve avokado aybı anda karıltırıyorum artı ekşi durumu yani biri topluyor biri çalıştırıyor deneye deneye ona neyin iyi geldiğini bulman ümidi ile
seydaa00 mehmetresul o zaman organik alerjiye karşı içerigi olan bebek maması üreticilerini deneyebilirsin vitma ürünlerini kullandım ben özellikle sade muhallebi karışımı içinde süt yok şu ile hazırlanıyor ve içine istediğin meyveyi ekliyorsun ben elma ile veriyorum
seydaa00 mehmetresul bir çok marka var bulundugun şehirde vardır belki gidip alabilecegin yada internetten getirebilirsin Doktor’un da sorun görmez bebeğin de severse ben ucundan az tattırıyorum her şeyi severlerse zararı da olmazsa veriyorum alışsınlar diye