Kızlar hangi marka d vitamini kullanıyorsunuz. Ben dvit kullanıyorum. Fakat bha içerdiği için kullanmayanlar varmış. Wellcare almayı düşünüyorum kullanan var mı
Minikprensim decavit kullanıyorum içinde a ve c vitamini de var
Minikprensim Ocean
Minikprensim dvit kullanıyorum bende onu verdiler gittiğimde tekrar danışırız doktorumuza
Minikprensim wellcare kullanıyoruz canım
Minikprensim ben wellcare kullanıyorum memnunum
Minikprensim carlson drops kullaniyorum bende canim bha icermiyor https://www.doktoramcam.com/d-vitamini-kanser-yapmaz/ bu yaziyi okuyabilirsin bha nin zarar vermicek derecede oldugunu anlatiyor
Minikprensim ben kullandım onu çok çabuk bitti bereketsiz biraz ,bende devit 3 aldım onu kullanıyorum diğer çocukalarımdada kullanmıştım
Minikprensim birde sağlık ocağında verilenleri kullanmayın dedi doktorum paraben falan varmış içinde
Minikprensim infantium içerisinde a,b,c vitaminleri ile çinko da var doktorumuz bunu önermişti
Minikprensim wellcar
Minikprensim wellcare kullanıyorum paraben içermiyormuş doktorum bunu önermişti istersen saglık ocagında ücretsiz verilenleride kullanabılırsın demişti ama zararları var demişyi
Minikprensim ilk coledan şimdi pedia-d. Ben tadına bakmadım fakat kızım çok seviyor ben uzatınca kendi dilini uzatıyor o derece 😍
Minikprensim Ben wellcare kullanıyorum. Çok memnunum. Hem temiz içerikli hem de fıs fıs olduğu için kullanımı çok kolay ✌🏻
Minikprensim wellcare çok memnunum
Minikprensim diş çıkarmadıgı dönemlerdede böyle
Monovit , devit kullandım canım şuan coledan d3 kullanıyorum tadı en iyi olan o benim denediklerin arasında .(gebelikte bende onu kullanmıştım )
Ocean 400 ıu kullanıyorum canım sağlık ocağının verdiği kabızlık yaptı bizde
Yenianne
AprilsMom ıcerıgı en temız olan o sanırım degıl mı?
Bizim doktorumuz(Doç.Dr.Zelal Erdemir) Wellcare D Vitamini verdi.
Devit kullanıyoum sağlık ocağından verdiler
Yenianne sağlık ocağında verilenin ne gibi bi zararı varmiş bana verilen Monovit D3
coledan kullanacağım
EsraUlurak içinde paraben bulunuyormuş
Yenianne içeriğinde olduğu yazmıyor farklımı acaba markaları
Icot merhaba pedıa bugün doktor bana da yazdı ama doktorun yazdığı pedıa d 50000 ıu 15 ml fakat eczanenin verdiği 3.333 ıu sizin kullandığınız hangisi acaba bi farkı var mı bu rakamların merak ettim