21 aylık oğlum parktan düştü 150 cm lik yükseklik olabilir 3 gün oldu olay olalı allah’a sukur biseyi yok sadece burnunu surttu hafif te kafasını surttu Allah korudu oğlumu parkta da söyle dönerli kaydiraklardan kaymak istedi bende onu asagidan tutarım normalde dönerken
bu kaydırak baya yüksek geldi gözüme olacağı mı var nedir bugün de gittim baktım gözüme küçük geldi kaydırak neyse ben seni alamam burdan in hadi dedim oyun yapıyorum zannetti koşturdu orası da egimliymis hızını alamadı düştü hani böyle açıklık bırakıyorlar çocuklar tutunarak çıksın diye ordan dustu gözümün önünden gitmiyor görüntüsü kırık falan yok şükür iyi de ama korkum ya bisey olursa sadece röntgen çekildi mr falan çekilmedi çok düşündüğüm için mi bilmiyorum oğlum da sanki biseyler var gibi hissediyorum sonrasında bisey çıkacak diye korkuyorum o ağlarken bile ağlamasın sanki başı ağrıyacak gibi hissediyorum parktan korkuyorum artık görmek dahi istemiyorum oğlum da hareketli asla durmuyor daha parka gitmek istiyorum böyle bir düşme yaşandı bisey olma ihtimali var mı çok korkuyorum