Ecmozr Kızlar bebeğiniz için kullanıp memnun kaldığınız ıslak mendil yazar mısınız bu zamana kadar molfix yeşil paket olanı kullanıyordum ama bulamıyorum artık heryerde
porodica Ecmozr ty hb ypk mu ben oralardan verdin sipariş olması lazım aslında bende ondan memnunum ama çok pahalı unibaby aileye geçtim
cinarcinar Ecmozr 14 aya kadar prima kullandım çok memnundum. Bezde hala kullanıyorum ama ıslak mendil için Ancak artık fiyat fazla geldiğinden sleepyin yenidoğan olanlarından kullanıyorum gayet güzel
areninannesiiiii Ecmozr molfix izotonik sulu yenidoğan ıslak mendilini kullanıyorum çok memnunum bebeğim büyüdüğü halde değiştirmedim içeriği temiz oluyor çünkü
Habibe08 Ecmozr bende aynısını kullandım ogluma küçükken ben internetten 12 li koli halinde soyluyodum hem uyguna geliyodu hemde bittikce elinin altinda oluyo sürekli eskiden yine vardi ama artik nadir satılıyo marketlerdr
divabebedivamama Ecmozr evet ya molfix yeşil paket bitti galiba bütün ilçeyi gezdim 🥹 baby plus aldım e bebekten 12li iyi gibi duruyor uzun vadede kullanmadım ama
yeniann Ecmozr uni baby 0-6 kullanıyorum doğduğundan beri koli olan paketten alıyorum 1 ay yetiyor bize fiyatına bence uygun
pivpivpivahmedmuhsin Ecmozr Rossmann’dan Babydream marka kullanıyorum. Bayağı memnunum. Kokusuz ve sulu. Mendili de gayet kalın. 🌸