Nhrnhr Bebegin icin sleepy natural cirtcirtli bez kullaniyorum , ama kulot beze gecmeyi dusunuyorum , kulot bez kullananlar memnunmusunuz ? Zorluklari varmidir ?
Mevara Nhrnhr ben prima kulot bez kullanıyorum ama çok da memnun değilim giydirmesi zor oluyor bir de sızdırıyor sleepy nasıl bilmiyorum 😃
esmanur06 Nhrnhr sleppy kilot bez aldım ama geceleri sızdırıyor sabaha üstü başı ıslak kalkıyor oğlum hiç memnun değilim malesef
Hulyaaybars35 Nhrnhr ben de sleepy külot bez kullanıyorum, çok memnunum. Oğlum alt değişiminde devamlı hareket ettiği için cırt cırtlı kayma yapıyordu ve sızdırıyordu o sorun ortadan kalktı 😊😊
Nhrnhr Serrzeyy benm kizimda 5 aylik , denemek icin bir paket aldim bakalim 😀 sadece cirtli gbi hemen onu cekip yenisini koyamiyorum giydirrken birazdaha zamanimi aliyor ama alisirm gbi 😀
Kubra1213 Serrzeyy gece ve gündüz hep külot bez mi kullanıyorsunuz bende sleepy cırtlı kullanıyorum sızdırma yapıyor mu külot bez
Mtzzeynep Hulyaaybars35 benim kızım 50 günlük 3 numara sleepy kilot bezde indirim varmış bende alıp kullanabilir miyim erken mi daha?
Deletedmom115 Nhrnhr Çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle hareketli bi bebekse çok rahat oluyor.
Nhrnhr Deletedmom115 bende deneyecegim simdi 😀 hem cirtli bezdan biraz daha uygun fiyatli , ins memnun kaliriz bizde 😃
Nhrnhr Mtzzeynep 3 numara buyuk gelir bence bebeginize , ama kilosuna uyan bedenin kulot bezini deneyebilirsiniz 😀
Hulyaaybars35 Mtzzeynep kullanabilirsiniz tabiki illa yürümeye ya da emeklemeye başlaması gerekmez kullanmak için yalnız kendi kullandığı bedenden 1 beden büyük almanız daha iyi olur bacak kısmı lastikli olduğu için sıkma ihtimali olabiliyor
Serrzeyy Kubra1213 hayir yapmiyor evet hep kilot bez kullaniyorum emekledigi icin cirt bezi baglarken durmuyor kayinpederim almis gecen bitsin die dort gozle bekliyorum
cansin92 Nhrnhr bence geçmeyin çok sızdırdı biz çok fazla kilot bez almıştık bir an önce bitse de tekrar cırtcırtlı beze geçsem diye bekliyorum
BabyKartal Nhrnhr ben kullanmaya başladım geçen ay çok memnunum daha da cırtlıya dönmem ayakta giydiriyorum normal kilot gibi
Kucukkalbim Nhrnhr Bende kullanıyorum çok memnunum 🍀sleppy naturalden🍀 yatarken takıyorum sabaha kadar sızdırma olmuyor👌🏻bende bantlıyı denemek istiyorum o nasıl acaba oğlum çok hareketli külot bezi giydiremiyorum geceleri kullancam artık
Nhrnhr Kucukkalbim ben dogdugundan beri cirtli kullaniyordum hic bir sorun ysamadik , geceleri hic degistirmiyorm sizdirma da olmuyor 😀