gencbir_anne benim deli danayi slingle bi bagladim te 3ay dolana kadar. Mis gibi tosur tosur, koyun koyuna😊 gelen e bebek nerde diye sorardi. Slingin ucundan gosterirdim. Kimse dokunup opemezdi. Ayy bogulcak ölcek orda diyenlere e bi helva kavurursunuz yeriz hepberaber derdim😄 ayy kucagina alistirmisin coook zor olcaaak diyenlere sanane senin kucaginami veriyom aliscak tabi anasinin kucagina alismayipta kime aliscak derdim😄 birinde hastanedeyiz sira bekliyoz yasli kadinin biri bogulcak orda havasizliktan diye slinge elini uzatti, bi tutmusum kadinin elini. Dokunmayin lutfen, havasizliktan degil ama bu hastane mikroplu elinizle dokunmaya kalkarsaniz sizin yuzunuzden ölebilir diye😊. Aaa terbiyesiz ben vebalimiyim ne bicim konusuyosun sen diye bagirmaya basladi bide. Ben ne bileyim ne hastaliginiz var sizin, anasinin loynunda duran bebege el uzatmaya kalkcak kadar akliniz yerinde degil besbelli dedim😎 etraftan herkes bisi der size laf soyleyene verin cevabiniz gecin. Size dert olcagina onlara dert olsun.