Alperenmomss Sigorta yokmuş işte ve ücretlendirme programa göre degisiyormus biraz değişik geldi umarım doğru yoldayizdir 😀
Alya-Sena Alperenmomss evet sigorta yok ucrette mesela hepsijette ne kdr cok cagri alirsan artiyo 170 saniyeye asmassan en sonda musteri memnuniyet anketinden guzel puan alirsan ayda guzel para kazaniyosun. Kendi adina sirket yoksa onlar senn adin vergi veriyor kesinti yapiyorlar tabi
Alperenmomss ftmadkmt ben bilemem orasını burda gördüm sen gibi başvurdum bende gerçekse hep beraber iş sahibi oluruz yalansa hep beraber dolandiriliriz 😀😅
Alya-Sena Alperenmomss yok dogru dolandirici degil. Bugun toplantiya girdik pazartsi hepsijet egitim verecek bize buradan bir arkadsda benmle ayni grupda
Alperenmomss Alya-Sena ben aradım dediler kii çağrı merkezi geçmişin olmadığı için bi eğitime aloncan sonra sınav yapcaz ona göre projenin belli olacak , siz daha önce çağrı merkezinde çalıştınız mı sizin ki farklı mı
Alya-Sena Esmos3506 tanisma is anlatimi v s oldu bugun chat ekibide vardi siz de varmiydnz ozgur bey anlatiyordu
Alya-Sena Bennededimki yani hangisnde bosluk varsa ona veriyolar. Ben sabahi secmistm cocukdan dolayi. Dun arayip ogle vardiyasina aldiklarini soylediler.
Daffodilwhite Hepsi jet işi nedir arkadaşlar bilgi verebilir misiniz? Çalışma şartları,ücret,vs… Nasıl başvuru yapacagız