denizz42 Merhaba hanımlar evde iş yapabileceğim önerebileceğiniz yada yapanlar var mı ? Ek gelire ihtiyacımız var 19 aylıkda bir oğlum var destekcim yok kendim bakıyorum .
Aslan2103 denizz42 cagri merkezi onermisler genelde ama cocuga bakacak olmadan imkansiz. Izmir van istanbulda ikametgah ediyorsaniz webhelp cagri merkezine basvurabilirsiniz. bir sure ofiste egitim goruyorsun sonra eve gonderiyorlar. Ama dedigim gibi kucuk cocukla olmazz
atam1938 denizz42 eğer rahat bir bebekse evde müşteri hizmetine başvurabilirsiniz bir ara arkadaşım yapmıştı maaşı da ideal
denizz42 Linaduygu ya evet çok haklısın ama çokda ihtiyacımız var oğlum küçük çalışamıyorumda belki bişeyler yapan vardır akıl verebilecek
Linaduygu Good_mother var mı çevrenizde yapan falan çocukla mümkün olur mu peki ah keşke bilgili biri olsa hemen halletsem
Alya-Sena Linaduygu baska bir postta hepsi jette filan calisan lar vardi evden. Postu bulabilirsm etiketlerm sizi
deniz-95 s_lmam767 çağrı merkezinde çalışabilirsiniz ama çağrıya ses gitmemesi gerekiyor. Yanii çocuğu yine de birinin bakması gerekli
Alya-Sena denizz42 @3melekannesi_ postun en sonundaki yorumlarda site ismi yaziyor e mail veya sitesinden basvuru yapiliyor.