Rumiersn Ayy kızlar uykularımızı iyice gitti 5 ay 23 günlük gündüz uykusu hiç kalmadı zaten yarım saat bile uyumuyo geceleride devamlı kalkıyo kendi kendine uyurdu şimdi sallanmak istiyo neden böyle oldu ki
busra2121 Rumiersn merhaba benimde bebeğim beş aylık gündüz uykuları hep kısaydı ama gece çok güzel derin uyurdu beş gecedirr beşiğine koyduktan 20 dakika sonra uyanıyor memeden ayrılmadan uyuyo yanımda doktora sorduk diştir dedi 🥲
sgs Rumiersn büyük ihtimalle diştir. Başta Allah sabır versin diyeyim çünkü biraz zorlayıcı bir dönem bebeğinizi rahatlatacak şeyler yaparsanız daha iyi olur dış kasiyicisini buzdolabına koyup soğuduktan sonra eline verirseniz birazda olsa rahatlatır veya zeytinyağına 1 2 damla karanfil yağı damlatip damaklarini surebilirsiniz
mimi96 Ay ay bizde öyleyiz. 5 ay 15 günlük oğlum. Gece uykumuz kalmadı uzun süredir böyleyiz. Saat başı uyanıyor bazen 2 saat uyanık kalıyor ne yapsak uyumuyor. Bazen kucakta bazen ayakta sallayarak uyutuyorum beşiğe değer değmez uyanıyor. Bir ara uyku eğitimi aldım denedim ilk hafta çok iyiydi her şey sonra bi gaz sancısı bi atak derken yalan oldu her şey yarıda kaldı eğitim en başa döndük. Çok zorlanıyorum gündüz max yarım saat uyuyor zaten
svvlgl Aynı süreci yaşıyoruz gece 9.30 da odaya geçiyorum emzirip sallıyorum 2-3 saat ayaktan indirmiyor kendini dalmıyor. Yatağına alınca direk uyanıyor gece zaten 1,5 saat maksimum uyuyor geri kalkıyor. 6 aylığız neredeyse 1,5 aydır böyle.