morrrrengiiii oğlum memeye aşırı düşkün bir yaşında emmese bile düşünün her dakıka resmen elleriyle cici cici yapan bir bebek. 2. bebeğim olucak emzırme surecı nasıl olucak of offf kafam 56 resmen 😀
barlasileannesi Benimde 17 aylık oğlum var hamileyim tekrar emziriyorum şuan bekliyeyim ben de cevapları
morrrrengiiii barlasileannesi tecrübeli anneler uyumuş galiba kimseden ses yok benim kide 1 yaşında daha 😀😀😀😀
morrrrengiiii barlasileannesi ben daha çok yeni öğrendim sprial için kontrole gittim ve hamile olduğumu öğrendim şok oldum merdivenlerden inişimi daha hatırlamıyorum 😀 iki gün oldu öğreneli randevum pazartesi günü kafam da kırk tane şey dolanıyor yani anlıycagınız 😀
barlasileannesi morrrrengiiii bugün kontrole gittim doktoruma sordum emzirebilirsin sıkıntı olmaz dedii sizin doktorunuz ne dedi merak ettim
morrrrengiiii barlasileannesi sütün eskisi kadar verimli olmıycagını söyledi ama evet emzirebilirsin dedi bana da benim sütüm de yağlı normalde ama bilmiyorum dediği doğru mu sanmıyorum anne sütü sonuçta tabıkıde yararı azalmaz diye düşünüyorum son aylara kadar emzirecem zor olucak tabı ama doğuma yakın keserim zaten 2 yaşına yaklaşıyor doğuma yakın dinen de uygun olmus oluyor