Cizgilicorap Kızlar gidip memnun kaldığınız yer var mı ? Her şey dahil, alkolsüz, muhafazakar bir otel arıyorum. Fiyat olarak orta düzeyde. Akdeniz bölgesi
Cizgilicorap __derya__ evet bu oteli çok gördüm. Bir com fenomen gitti meşhur olmuştu. Fiyatı diğerlerine göre biraz daha uygun ama artacakmis
Dilruba_1 Modern saraylar yemeklerle çok ilgili değilimdir ama yemekleri de güzeldi tam bir aile oteli bu arada fiyat olarak daha makul ama adenya adin ve wome deluxe de iyi oteller arasında lâkin fahiş fiyatlar sunuyorlar
Deletedmom_123 Selge beach dört dörtlük oteldi özellikle yemek çeşitleri envai çeşit havuzlar temiz ortak havuz var
Deletedmom_123 Cizgilicorap evet ya malesef fiyatlar yüksek ama şöyle diyim bence 4 gece yetiyor biz 5. Gün sıkılmıştık ama tabii daha uyguna bulursanız neden olmasın
Cizgilicorap Deletedmom_123 uzun zamandır hiç gitmiyoruz gitmisken bir hafta olsun dedim ama dediğin gibi 4 gece de olur aslında
mhrmh Wome deluxe çok çok memnun kaldık Bera Alanya fiyat performans olarak iyi gelmişti Sea stara gitmiştik çok uygun fiyata rezervasyon yaptırdığımız için bizi tatmin etmişti ama gerçekten Wome çok başka