beynun_25 Erkek bebek anneleri bebeğinizin altını açarken nasıl önlem aliosunuz her açtımda işiyor bezi açıp üstünü kapatiom geri ama dalgınlıma gelirse üzerime işiyor bugün direk yüz ve ağzıma geldi her açtımda korku ile açıyorum
NariNariKiminYari beynun_25 ben çocuğumun işeyeceğini anladığımda bezi üstüne kapatıp tutuyordum çişi bitince devam ediyordum dikkatli olmaktan başka çözüm yok maalesef kaç kere üstüme koltuğa halıya işedi sayamadım 🫠🥲
lceLady beynun_25 3 oglum var ama hiç öyle bişey basıma gelmedi Siz altı açık çok bekletiyorsunuz demek ki HıZlı bi şekilde yaparsanız olmaz diye düşünüyorum
beynun_25 FerideDeniz 15 günlük henüz ama şu son günler her açtımda yaptı temis bezi üstüne bırakıp altını öyle siliom ama daha buna fırsat bulmadan işedi
beynun_25 NariNariKiminYari benimde anlık dalgınlıma geldi ama suratıma kadr geleceğini düşünmedim iyyy ağzıma geldi şok oldum eşim orda kahkaha atio benim yüzüm yıkandı resmen 🤦🏻♀️
aliks beynun_25 ilk bir ay öyle geçer sonra düzeliyorlar hatta ben bile post açmıştım zamaninda ne zaman biter diye bitiyormuş😅
Ardenaden beynun_25 yenidoğan oyle oluyor bir bezini bağlayana kadr oglum.7 kere isedi dusun ki 4 aylik.olucaz hala isiyor az evvelde haliya işedi.2 kerede dr altinia cti o zamn sedyeye isedi
minikmucizemaak beynun_25 İlk 40 gün içinde falan bizde bu durumu çok yaşadık, daha sonrasında olmuyor
NariNariKiminYari beynun_25 kız daha 15 günlükmüş alışırsın zamanla hiç merak etme erkek olunca biraz facialı oluyor ahhaha
beynun_25 lceLady hayır ya bezi açtım gibi yapio cırt cırtlarink açtım gibi burda hava soğuk öyle bekletmem ben altını zaten ağzıma isemesj baya hızlı oldu söyle bezi indirdim silmek için o anda yaptı
beynun_25 NariNariKiminYari ben bebek altı hiç acmazdim çok nadir büyüdüklerinde yeğen kardeş ama sevmezdim açmayı yengemin başına gelirdi başıma gelince şaşırdım dalgınlıma geldi bu kadrini beklemiodum 🤦🏻♀️
gulceebrar beynun_25 çok normal benim kız bebek olduğu halde ilk bir kaç ay sürekli altı açılır açılmaz içerdi şuan 8 aylık yine ara ara yaptığı olur ama eskiye oranla çok az zamanla düzene girer
tantuniayrangerisiyalan beynun_25 Afiyet olsun. Bezi açınca pipiye ıslak mendil koyun. En sonda da o mendille pipisini silersiniz.
beynun_25 tantuniayrangerisiyalan 😃😃 temiz bez koyuyordum da yani açar açmaz yaptı ve dalgınlıma geldi bundan sonra açmam ile üstünü kapatmam bir olacak
mehtap2549 beynun_25 kusura bakmayon güldüm 😂 benim kızım da yüzüme kadar getiremiyor ama elimi dolduruyor bezi açar açmaz bu çocuklar ne istiyor bizden 😂😂
beynun_25 mehtap2549 ayy bende bilmiom aşırı ağlıyordu altını kirletince yaygara çıkarıyor işedi nasıl rahatladı tebessüm etti bı annesinin ağzına isemedi kalmıştı bide eşim yanımda suratımı öyle gördü kahkaha atio ben üst baş batmış durumda 🤦🏻♀️😃