Mak-busem1 Bebeğim 3 aylık ve sürekli elini yumruk yapıyor ağzına götürüyor parmağını boğazına kadar sokuyor kusturacak kadar emzikte almıyor ellerini o kadar tatlı emiyor ki önüne nasıl geçerim başına gelen var mı neler yaptınız
R_abiaaa Mak-busem1 Benim kızımda 4. Ayına girmek üzere. O eller hep ağızda 🤷🏻♀️ Hatta iki elini birleştirip öyle ağzına sokmaya başladı 1 haftadır 😁 parmağını değilde elini yumruk yapıp o şekilde emiyor. Emzik veriyorum ama elini ağzına götürünce o emziği ağzından süreyerek atıyor resmen 😁 Yerine elini emiyor 😁 Emmesinin şuan bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Diş zamanı el değil herşeyi emmek ağzına götürmek isteyecek mesela. Hemen hemen her bebek yapıyodur bnu :)
archmom Mak-busem1 onune gecmeyin birakin emsin.Elini kesfediyor.Daha sonra kendilgiinden birakicak zaten
BiricikAilem Mak-busem1 önüne geçmeni gerektirecek birşey değil canım gayet normal merak etme😆 Örneğin 2 elini birleştirip ağzına götürmesi katı gıdaya geçtiğinde yiyecekleri iki eliyle tutup ağzına götürmesinin provası😆 Yani gelişimin bir parçası
Giray01 Benim oğlumda aynısı canım doktora sordum dün gayet normal dedi gülümseyerek☺️ Bu ayda ki bebekler de oluyormuş
bhrtrkk Canım benim oglumda öyle iki elini birden ağzına koyuyor ben elimi yaklastirinca benim elimide tutup birakmiyor agzina dogru götürüyo normalmis bütün bebeklerde oluyor ellerini kesfediyor hoslarina gidiyor.
Hatice2626 Benim hemşirem banada çok emerse engelle ilerde alışkanlık olur önünü alamazsn dedi. Bende şahsen ilkokul 2 ye kadar emmiştim
eczbett Mak-busem1 benim oğlum da öyleydi 9 aylık oldu hala devam ediyo artık emmekten parmakları mahvoldu 😕 iki elinin de işaret ve baş parmağı kıpkırmızı ve derisi soyuluyo. Bi de şimdi diş çıkarıyo eli bütün gün ağzında. Denemediğim şey kalmadı ne yazık ki emmek istediği sürece emecek.
Denizulas-21 Mak-busem1 canım o aylarda sürekli o haldeler korkma ayı biraz büyüsün onu bırakıyor oyuncağını bulduğu nesneleri ağzına götürüyor diş belirtisi de olabilir tabi ama endişe etmeyin
Ummuscetinkaya Benim kızım 1 ay 2 günlük 2 günden beri o eller yumruk ağzına sokmaya çalışıyor, sokamasa bile denk gelen parmağı emiyor. Ellerini mi keşfediyor ne yapıyor anlamıyorum