asaletsoydangelir 3 yaş şu çiçeği geçirenler varmi Oğlum 3 yaşında suan su çiçeği geçiriyor Hastaneye götürdüm krem,şurup verdiler ek olarak evde yapabileceğimiz birşey varmi
aselannesi33 asaletsoydangelir aynı durumu bizde yaşıyoruz ama Dr su çiçeği demedi bize çocuklarda geçirilebilecek bi hastalık olduğunu söyledi krem antibiyotik ve ateş düşürücü verdi kırmızı kırmızı kolları ayakları değişiyor yeri
Birdunyabircennetannesi asaletsoydangelir Küçükken ben geçirmiştim Çok kaşınıyordu Kaşımasına izin vermeyin çok fazla kaşımasın Geçmiş olsun dikkat edin bulaşıcı bir hastalık çünkü Size de geçebilir eğer geçirmediyseniz
asaletsoydangelir aselannesi33 geçmiş olsun 🌸 değişmiyor çoğalıyor ve kaşıntı da var bide bulasiciymis 🤕4 aylık bebekte var ona geçmesinden korkuyorum
aselannesi33 asaletsoydangelir sizede geçmiş olsun dikkat edin çocuktan çocuğa bulaşıcı olduğunu söylemişti eczaneden kaşınmaması için krem alın anlatın durumu onlar uygun olanı verirler Allahım sifa versin inşallah 🙏🏻🌸
asaletsoydangelir Birdunyabircennetannesi gecirdimmi hatırlamıyorum, ama abisi geçirdi onda pek sorun yaşamadık çünkü tek çocuk tü ,ama bu tuhaf ayak parmağına kadar var dikkatini sürekli dağıtıyorum . çok sağolun🌸
asaletsoydangelir aselannesi33 aldik krem sürüyorum inşallah cabuk gecer, çocuğa bulasmasindan korkuyorum 😬 doktorun dediği onun aşısı tam olmadığı için daha sıkıntılı olurmuş.