delirmeceler kubeyhanim son yazılışla ilk yazılış arasındaki farkı anlamayan bir ben miyim trendyol işte😂
delirmeceler Simsimy bende var yeni güncellemede yaptım hala trendyol şirketin isim değişikliği ile alakalıda herhamgi bir bilgi yok nereden öğrenmiş acep
Simsimy delirmeceler Yok öyle değil. Trendyol adı. Adını böyle koyarken “Trendy Ol” yani trend ol demek istemişler.
delirmeceler Simsimy hahahaha tamam şimdi oldu teşekkür ederim ironiyi anlamamıştım dümdük okuyunca öle oluyor 😂😂😂
Tubasahra kubeyhanim Trendyol yemekte alısveriş yaptığınız da kullandığınız indirimler satıcıdan kesiliyor.😁😁😁 Bir de sipariş verdiğiniz de not kısmına ilk defa siparis veriyorum diye yazmayın.Zaten ilk defa sipariş verenler de yeni müşteri yazıyor. Şimdi alın bu bilgilerle ne yapıyorsanız yapın
Simsimy Tubasahra Trendyol yemekte alısveriş yaptığınız da kullandığınız indirimler satıcıdan kesiliyor.😁😁😁 Yaa, bunu yapmamakta fayda var o zaman. Başkasının rızkından gidiyor..
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ay şimdi google a gereksiz bilgiler yazdım, çok gereksiz, ama Şaşırdığım bilgiler öğrendim 🤣 ahahsjsk “Pijamalı hasta Yağız şoföre çabucak Güvendi” cümlesi alfabedeki tüm harfleri içeriyormuş:)))