1rumeysa Dulcosoft kullanan var mı ne kadar sürede etki etti bebeğim kabız çok zorlanıyor bugün iki kere verdik ama etkisini göremedik henüz
Nilayy03 1rumeysa kızıma doktoru yazmıştı 10 gün yapmadığı kakasını hemen yapmıştı ½ saate birde sürekli kullanılınca bebekte tembellik oluyormuş
Eglenogren 1rumeysa 1 yaşından beri ara ara kullanıyoruz çünkü hep kabız bir bebekti. 8ml veriyorum şırıngayla o gün ya da ertesi gün rahatça yapıyor kakasını. Yapana kadar vermeye devam ediyorum her gün 8 ml
havvaalya Bizim doktorumuz 2 ay kullanacaksınız bagırsakları düzene girecek demişti sabahları aç karnına veriyorduk
havvaalya kukuliiii kukuliiii tam düzene girdi diyemem ama eskiye göre iyi durumda sertte olsa her gün ya da iki güne bir sert bir şekilde yapmaya başladı maşallah diyeyim nazar değmesin :)
havvaalya ceren0660 doktor 5 ml demişti ama biz bir yemek kaşığını geçik veriyorduk öyle fayda etmişti
ceren0660 havvaalya ne ile veriyordunuz dulcosoftu 2 ay boyunca mamayamı karıştırıyordunuz yoksa suylamı
havvaalya ceren0660 benim kızım tadını seviyordu o yüzden direk kaşıkla aç karnına sabahları veriyordum aç karna verilmesi gerekiyor