SweetMom__ Uykusundan uyanıyor huzursuz ve bir kaç gündür ishal doktora göturdum probiyotik ver dedi. Ve az önce elim ile masaj yaptm biraz elime böyle pütürlü birşeyler takıldı. 
SweetMom__ Melike_ikra ay demek ondan huysuz yavrum kurban olduğum garip sesler çıkarıyor uykusundan uyanıyor
SweetMom__ bic hayırlısı ile çıksın inşallah duş aldırdım rahatladı yavrum uyutuyorum nasil rahatlabilirim yavrumun dişlerini
SweetMom__ Elsnazan çok bağırıyordu duş yaptırdım rahatladı uyutuyorum şimdi keşke ben çeksem onun acısını inanır mısın ağlamaya başladım bi yandan mutluluktan ilk dişi ve bağırması garip sesleri Allahım sen çocuklarımızı herşeyden koru hiç bir çocuk bebek acı çekmesin😔❤
Elsnazan SweetMom__ Amin inşallah 🙏 1 yaşında 4 dişi var çok zor diş dönemi 🙂↔️ 1 tatlı kaşığı parol ateş düşürücü yani ondan verin bide diş garnitür tetagel var bide günde 2 tane ondan veriyorum ben hep sizde verin en azından bi nebze rahatlatıyor
bic SweetMom__ soğuk şeyler verebilirsin mesela dolapta tuttuğun taze soğan havuç yada jelli diş kaşıyıcıyı dolapta soğutup ver hem kaşır hem soğuk rahatlatır canım
SweetMom__ bic tamam canım tesekur ederim ay ilk dişimiz çok farklı duygularmış her an öyle kıymetli güzel ki🍃💙
bizdejantikizlardik SweetMom__ Benimde 5 ay 26 gün. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Huysuzluk meme reddi uykuya direnme. Baktım beyaz gibi geldi ama asla ağzını açmıyor fotoğraf da çekemedim sjskls
SweetMom__ Elsnazan bakiyim canım onlara dün gece post diş hakkında sağolsun birii parmagin ile calpola batır masaj yap dedi bende bugün onu denedim evet çok zormus diş ya ilk defa oğlumu böyle görüyorum maşallah enerjisi yerinde ama huysuzluk yapıyor uyurken böyle uyumak istemiyor
redmom SweetMom__ evett çok güzel büyümesini izlemek benim 10 sylik oldu 6 dis var hızlı çıkarttı sonra durdu hepsi başka oluyo