rabiaakkan Kizlar merhaba bebegim 56 günlük 4 5 gündür emmeye başladı oncesine meme reddi vardi biberonla veriyodum şimdi memeye gectik ama cok az emiyor ve uyuyor sonra aynı döngü devam ediyor sizinkiler kac dakika emiyor kac saat tok tutuyor bebeğinizi
svncgldgn rabiaakkan bizimkide 1.5 aylık 5-10 dk bazen de 25-30dk emiyor duruma bimde keyfine göre galiba böyle 5-10dk emdiği zaman bazen yarım saat 1 saatte bir daha bir daha istiyor emmek sık sık
181818 rabiaakkan benimde 2 bucjk aylık bebeğim sağıp veriyorum ama sütüm azaldı neden acaba sizde de oyle oldumu
ikimelekannesii47 rabiaakkan oğlum 2 aylık 5 10 dk emiyor sonra bırakıyor tek meme veriyorum kısa tuttuğu için memwyi 2 saat sonra bidaha emziriyorum
vaveyla__ rabiaakkan 3.200 doğdu, 1 aylıkken 4.200 olmuştu. Doktorum çok iyi dedi. Şuan 50 günlük henüz tarttırmadım
Aysun2112 Normal şuan küçük yorulur. Sık sık emzir. Benm kızımda 5 dakika emiyordu en fazla. Şimdi 5 aylık yarım saat emdiği oluyor
rabiaakkan 181818 bende 2 aydir sagiyodum son zamanlar 60 90 cc arası zor cikiyordu 2 memeden en son dedim emdi emdi yoksa kesecem memeye dönünce sütüm artti suan makineyle sagiyorum arada hayla az cikiyor elimle sıktirinca daha cok cikiyor makina cekiyor gelmiyor elimle geliyor makineden kaynakli bence azalmamistir cekim gücünden dolayi bi yerden sonra gelmiyor
ferideaybuke rabiaakkan benimkide 56 günlük ama emmiyor biberonla besliyorum ve mamayla besleniyor sütüm az elimle sağıp veriyim ve ellerim çok yoruluyor bazen sagamiyom yorgunluktan ne yapsam tutmadı nasıl tutacak bilmiyom
rabiaakkan ferideaybuke devlet hastanesinde emzirme danışmanı var istersen oraya gidebilirsin bi ben gittim eds sistemi gibi şırıngayla besleme onerdi once onu yaptim sonra memeyi tuttu sakinken ver memeni sinirliyken almiyolar benimki sinirliyse hayla almıyor