6158alp Oglum gündüz 2 uyku uyumak istemıyor son 1 haftadır cıldırmak üzereyim çok zorluyor beni uykusu var huysz ama asla uyumak ıstemıyor siz ne zaman gündüz 1 uykuya gectınız ?
Senay- 6158alp benim paşada 11 ay 25 günlük. Şu son 2 haftadır ara ara 2. Uykuya direnmeler başlamıştı ama bir şekilde uyuttum. Bugün ilk defa tek uyku yaptı. Şuanda gece uykusana geçti. Ama tek uyku için sanırım daha erken 😔
esmaahmet 6158alp benim oğlumda 11ay 23 günlük son bir haftadır uykuya direniyor normalde günde 2 uyku oluyordu şimdi de1 gözlerini kasiyip duruyor uykusuzluktan yinede uyumak istemiyor
Sinemeyra Benim kızımda 11 ay 1 günlük genelde tek uyku yapıyo neden oldu bende anlamadım mutlaka 2 uyku yapardık sabahlarıda 6 da kalkıyo
6158alp Sinemeyra Senay- Ruzgarperisi redmom teşekkür ederim hepinize demek ki bu aylarda genel bir sıkıntı var ☺️Allah hepimize yardm etsn esmaahmet Senay-
Ruzgarperisi Senay- 30 Mayıs doğumlu mu? Benimde ikinci kızım son günlerde bazen tek bazen iki uyku yapıyor. Çok erken uyanınca 2 uyku. Geç uyaninca tek uyku. Tek uyku yapinca akşama doğru çok huysuz oluyor.
Senay- Ruzgarperisi 29 Mayıs doğumluyuz. Şu sıralar bizde öyleyiz. Tek uyku yaptığı zaman akşama doğru aşırı huysuz oluyor. 6/7 gibi uyumak istiyor bu seferde ben uyutmak istemiyorum 🤣 şuan böyle bir döngüye girdik
redmom Benim bebeğim 10 aylık oldu 2 uyku yapıyor ama uyanık kalma süresini takip ediyorum eğer aşarsa ikinci uyku çok zorlaşıyor şimdiden başladı. Atak mı gerileme mi artık biseyler hep oluyor. Enazindan uykuya dalmasi kolay