serenere30 Merhaba sevgili anneler bugün bebeğim 70 günlük oldu ve kalça ultrasonuna gittik.Sol kalçasınin degeri 59 çikti normalde 60 ve uzeri olmasi gerekiyormus.Ama sağ ve sol arasinda farklilik tespit etti.Doktor tedirgin olmayin ama bir ortopediye gidin ihmal etmeyin dedi anlamadik bu sekilde boyle durumla karsilasan varmi ne yapmak gerek.Haftasonuna girdigimiz icin doktorda bulamadik. Sağ kalça alfa acisi 70 Bet acisi 50 Sol kalca Alfa acisi 59 Beta acisi 47 Anlayan varsa lutfen ne yapabiliriz nasil bir surec bir seyler yazarsa cok sevinirim.
birprensesanesi serenere30 bizimde böyleydi ortopediye gittik çift bez kullandık bir ay içinde düzeldi çift bez veya kalın yüz havlusu kullandık düzeldi düzeliyor eğer düzenli kullanılırsa
melissa_2201 serenere30 benim oğlum da prematüre olduğu bir için daha oturmamisti kalçası doktor öyle söyledi 1 ay boyunca çift bez taktik tam kundak yapmayın bacakları mum gibi durmasın dedi bizde öyle yaptık 1 ay sonra düzeldi
serenere30 birprensesanesi ayy çok tesekkur ederim inşallah bizimkide duzelir.bizede cift bez kullanirsiniz duzelir dedi kullanayimmi dedim yinede siz ortopediye gidin ona gore o soylesin dedi.
birprensesanesi serenere30 evet biz ortopediye gittiğimizde bizede çift bez veya yüz havlusu demişti 1 aya düzeldi inşallah sizinde düzelir🤲🏻
KuzeyinAnnesi03 serenere30 inşallah merak etmeyin bende çok korktum ağladım korkulacak bir şey yokmuş
serenere30 melissa_2201 ne kadarlikken ögrenmistiniz inşallah bizimkide düzelir çok canım sıkıldı üzüldüm
melissa_2201 serenere30 60-65 günlük olması lazım doktorunuzun dediklerini uygulayın inşallah düzelecektir