ElifMevaa Mrve-Mom teşekkür ederim mantıklı 😊 bebeğim 5. Ayda daha 6. Ay olunca başlayacağım da şimdiden merak ediyorum nasıl yapacağım diye.
Mrve-Mom ElifMevaa bizde o aydan itibaren arayış içine girmiştik ama öyle çok çok çeşide ihtiyaç olmuyor ayına göre liste yapıp o meyve ve sebzeleride mevsimine göre ayırınca 3 - 5 çeşit kalıyor :) onlarda fazlasıyla yetiyor. Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin.
Busranehir Meraba anneler kızım 7 aylık olacak ben ne yedirecem şaşryorum herşeyide yemiyo listesini olan varss yada tarifi olan bana yazsın lütfen teşekkürler😘😘😘
ok-2019 Esooo1esooo burdan bir arkadaş bana bu çocuk aç kitabının sayfalarını attı ben her gün bir tane yapıyorum hatta pankek krep vs. Kahvaltılık katılımlar vs.oradan faydalanabilirsin
Esooo1esooo ok-2019 özelden nasıl atılıyor bilmiyorum . Burdan yazayım . Silerim . Siz alınca . 05536658884
Cydvrl ok-2019 konuyla alakası yok ama Philips ben de aldım. Piştiğinde kendi kendine kapanıyor mu sizinki ?
Esooo1esooo ok-2019 evet ya yanlış yazmışım.😑Esra.bayraktar.e instagram adresim burdan yazarsanız ben ordan yazayım numaramı olur mu