Gizemkcdmr Koltuk altı kararmasına önerileriniz neler krem vs. Emziren bir anneyim ve bebeğim çok küçük kendime bakmaya fırsat bulamıyorum da tavsiyelerinizi bekliyorum.🫠
defnevedoruk Gizemkcdmr inanın en güzeli karbonat limon düzenli yaparsanız etkisine inanamazsınız, hem emziriyormussunuz da
Sudee00 Gizemkcdmr Hom bitkiselin beyazlatıcı kremi var ben onu kullanıyorum yaklaşık 2-2.5 aydır faydasını görüyorum koltuk altı bikini bölgesi diz için baya iyi geldi bana karartılara düzenli kullanımda faydası var tavsiye ederim doğal içerikli temiz
kanalize Gizemkcdmr emzirme dönemi geçtikten sonra purest arbutin serum ve dove eventone(renk açıcı) deodorant ve ya bioderma pigmentbio ve dove evetone dönüşümlü kullanabilirsiniz ben sonuç aldım tabi kopkoyu ise işe yaramayabilir
Kocamdaaakocammm defnevedoruk Ne kadar sürede kullanılması gerekiyor bide Sadece limon ve karbonat mi
Gizemkcdmr defnevedoruk hmm bunu deneyeceğim evet emziriyorum vücudum kendini sürekli tazeliyormuş emzirirken daha hızlı sonuç gösterebilir teşekkür ederim 🥰
nonis2002 defnevedoruk nasil kullaniliyor canim kac kere haftada ve ne kadar karistirmali koltuk altinda bekletmeli
defnevedoruk Birbalannesi09 limonu ortadan ikiye kesip üstüne karbonat döküp koltuk altınıza sürüceksiniz
Gizemkcdmr kanalize hmm çok koyu değil koltuk altım ama deodorant harici diğerlerini denememiştim emzirme süreci bitince bunlarıda denemek isterim tavsiye için teşekkür ederim 🌸🌸
kanalize Gizemkcdmr o zaman sonuç alırsın ben ikinci tüpe geçtim şimdi bioderma mükemmel bir krem har duştan sonra kullanıyorum üzerine deodorant sıkıyorum açılmaya başladı bile