Sudee00 yigidim813_ Benim evimde de çıkmıştı böyle canım yazılardan anladım muskaydı eşler arası soğukluk için yapılmıştı bize bi hocaya götürün bence inşallah kötü birşey değildir yaa
Yagmursnn yigidim813_ büyü bu ne büyüsü olduğunu anlamam ama yakmayın bildiğiniz iyi bir hoca varsa çözdürün yoksa işlek dört yola atıp arkaya bakmadan gidilir diye biliyorum ama ben olsam hocaya sormadan ellemezdim yakmak suya veya yola atmak çözüm olmazsa bozulmayabilir. Nasıl nerde buldunuz merak ettim?
aleynaez yigidim813_ onu elleme oku kendini evde dua aç ve bı anlayan bı hocaya git elini deymeden eldivenle poşetin içine koy ay rabbim yardım etsin
MadamMommy yigidim813_ Valla bismillahirrahmanirrahim var allahuekber var büyüde bunlar olur mu bilemedim bir hocaya danışmak lazım cami hocasına götürün
tuvba97 yigidim813_ Çok anlamam ama iyi bir şeye benzemiyor, harfler de belirsiz ters yazılmış gibi çözemedim ürkütücü 😢
VahsiKelebek_ yigidim813_ canım ben ilahiyat mezunuyum bu büyü muska böyle olmaz sıra halinde dualar yazılır işaret tablo vs. Olmaz muskada
gamze105_ Bu eski birseye benzemiyor kim koyduysa yeni koymuş gibi kağıta baksana hiç zedelenme bile yok
elbay53 Muskayla bıseyler düzelse ya da bozulsaydı benim ablamın hiç boşanmaması lazımdı.eskı kaynanası araları duzelsın diye mılyon muska yaptırmıştı.ınanmayın böyle şeylere evde kuran pkuyun dua edın sadece.